Säker seger över Asplöven

Björklöven besegrade ikväll Asplöven rättvist med 5-1 och har därmed vunnit sina två inledande matcher den här säsongen, båda inför utsålda hus.

Detta trots att Asplöven vann skotten med 39-26 så visade Björklöven en bra effektivitet samt en bra Andreas Ollikainen i mål (97,44 %)

Målskyttar denna kväll blev för Björklöven i ordning Jonas Emmerdahl (grattis till första kassen), Jon Palmebjörk, Felix Maegaard-Scheel, Alex Hutchings (grattis till första kassen) och Kalle Ekelund (grattis till första kassen). Mer matchfakta hittar du HÄR.

Jesper Thörnberg försvann för övrigt på uppvärmningen och ersattes av Nicklas Johansson.Oklart varför.

Sebastian Dyk visade att han kanske var en miss av Björklöven att inte nappa åt sig när han med öppna armar ville till klubben under våren. Bäst i Björklöven denna kväll var Alex Hutchings som satte lagets första kasse i powerplay denna säsong och han var bra även i boxplay och kommer bli väldigt nyttig i år.

Sen skulle det vara intressant att höra Björklöven bemöta den kritik Asplövensspelaren Simon Olsson riktade mot klubben då matchen tydligen ska ha spelats utan närvaro av en matchläkare.

simon olsson

Vad noterar vi mer från de sociala medierna? ja, den här summeringen var ju rätt kul. 1+1 blir…3?

bättre än Chicago

 

One thought on “Säker seger över Asplöven

  • 13 augusti, 2015 kl. 22:19
    Permalänk

    Viktigt att Tommy får en bra start som tränare. Blir ett lugn för både laget och oss supportrar. Bra också att Jon och Alex får göra mål tidigt i matchandet. Ska självfallet inte dra för stora växlar än men visst känns det bra. Hoppas det inte är nått allvarligt med Thörnberg. Utan att veta hur svåra skotten var så är det ända gött med räddningsprocenten för Andreas i kassen. Känns som flera av våra nyförvärv fått en bra start och faktiskt kommer att ta detta lag ytterligare ett par steg framåt. Har en liten tanke om årets tränarduo. Tror de passar laget som handen i handsken med tanke på att båda är väldigt lugna och trygga i sitt sätt att vara. Kändes som W och W var betydligt hårdare på nått sätt utan att vara dåliga då naturligtvis. Jaja, vi får se. Min känsla är i alla fall riktigt bra. Älskar Löven.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: