Sajten tippar omg 2

Ifjol omvandlade vi den initiala insatsen på 3 000 kr till över 21 000 kr genom våra tips här på sajten som sedermera skänktes till supporterspelaren och tanken är att vi kommer fortsätta att tippa i den mån vi känner att det finns vettiga spel och då mestadels på HockeyAllsvenskan. I fredags satte sajten det alternativa spelet till ca 92 ggr insatsen, nu dags för den andra omgången. Har du råd att inte ta rygg?

Tingsryds AIF vs Vita Hästen

Senast slog hemmalaget nykomlingen KIF medans Hästen föll mot Timrå trots att man dessförinnan i sin premiär slagit AIK. Ett helt ovisst möte, hörde vi övertid?

Löven4Ever tippar X

Timrå IK vs Södertälje SK

Hemmalaget slog Hästen borta, gästerna föll hemma mot Mora på övertid. Timrå har inte imponerat så långt, men med Dahlén i spetsen tror sajten att de tar alla tre pinnar i mötet med SSK,

Löven4Ever tippar 1

Almtuna IS vs AIK

Båda lagen föll senast, hemmalaget mot BIK från Nobelhallen och gästerna mot VIK. Ligan rätt jämn och frågan är om det inte kan vara en liten skräll på lut, alltså att Almtuna vinner..

Löven4Ever tippar 1

Mora IK vs Karlskrona HK

Hemmalaget vann sin premiär borta mot SSK medans gästerna hemma föll mot Löven. Två lag som rätt nyligen spelat i högsta ligan, nu lite nya förutsättningar, vi tror dock på en hemmaseger i denna match.

Löven4Ever tippar 1

Västerviks IK vs Västerås IK

Två vinnare senast, hemmalaget mot MODO medans gästerna vann mot AIK. Även detta möte rätt ovisst, kan möjligen Plivit Trade Hallen tala för hemmaseger? I så fall en väldigt knapp sådan.

Löven4Ever tippar X

..i morgon måndag.. 

IF Björklöven vs MODO Hockey

Vilken match alltså, inte ett riktigt derby men så nära vi kan komma ett ”derby” i detta läge. Gästerna föll på övertid hemma mot Västervik, hemmalaget vann rätt komfortabelt borta mot KHK. Jämn match att vänta, oavgjort vid full tid?

Löven4Ever tippar X

BIK Karlskoga vs Kristianstads IK

Inför säsongen tippade vi hemmalaget rätt högt och gästerna i botten, efter premiären ingen anledning att ändra på det. Troligen är detta omgångens säkraste etta, efter i morgon vet även KIF vad Nobelhallen innebär.

Löven4Ever tippar 1

*

Säkra spelet

Timrå IK vs Södertälje SK, 1
Mora IK vs Karlskrona HK, Mora vinner period 1
BIK Karlskoga vs Kristianstads IK, 1

Odds: 6,98

Det alternativa spelet

Tingsryds AIF vs Vita Hästen, X
Timrå IK vs SSK, Timrå per 1
Mora IK vs Karlskrona HK, 1
IF Björklöven vs MODO Hockey, mindre än 5,5 mål
BIK Karlskoga vs Kristianstads IK, 1

Odds: 43,95

* * *

Dessa spel lägger du med fördel hos Coolbet. Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, basket eller kanske helt andra sporter? Spana då ändå in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: