Sagt från Morahåll inför matchen

Att kvällens match är lika viktig för Mora som för oss är ingen hemlighet. Så här tänker dom inför kvällens match.-Jag tror att båda lagen som möts i kväll känner att de hör hemma i play off, men antagligen finns det endast rum för en av oss. Så vi måste ta in det och verkligen inse hur viktig den här matchen är. Det är i sådana här matcher du ser vad ditt lag är gjort av, när pressen är total så måste vi kunna prestera, säger tränare Jeremy Colliton till dt.se. Medicinen för seger är solklar. – Först och främst måste vi jobba, jobba hårt. Sen måste vi använda våra styrkor, vilket är skridskoåkningen. Vi måste röra på fötterna, attackera, forechecka och kämpa tillbaka pucken så snabbt vi kan. Men vi måste också vara disciplinerade och tighta i defensiven, vi ska få dem att kämpa för varje litet utrymme, fortsätter han.

Att släppa laget innan det behövs är inget som är aktuellt för Mora. -Vi kommer släppa truppen när vi släpper vår line-up, säger Colliton.

– Det är en viktig match. Vi vet var vi befinner oss i tabellen och var de är. Vi måste utnyttja de här lägena för att ta poäng. Det viktigaste är att vi är tajta i egen zon och inte ger bort några chanser. Vi måste göra mål och det ska vi göra, säger han vidare.

– Jag tror inte att målskyttet är något problem i det här laget så länge vi spelar som vi vill göra. Det enda problemet är om vi skänker bort momentum, spelar för mycket i egen zon och tar många utvisningar. Om vi håller oss till spelet, spelar bra defensivt kan vi skapa målchanser.

***

Under dagen kom uppgifter att man sålt 3 300 biljetter, så det finns hopp för upp emot 4 000 åskådare. Härligt!

One thought on “Sagt från Morahåll inför matchen

  • 7 januari, 2016 kl. 17:10
    Permalänk

    Svårighetsgraden ökar med Pierre Schilken..

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: