Sagt från Almtunahåll

Hur ser Almtunalägret på kvällens match? Vi hittade en del kommentarer.

 

Megazone

– Jag har inte full koll på våra motståndare och vad som händer där, men Björklöven letar efter formen och man ser att det finns kvaliteter i laget, säger tränare Niklas Eriksson till unt.se , som förstås lägger det mesta av fokus på Almtunas spel. – Vi ska fortsätta på samma sätt som mot Tingsryd och AIK, säger han. Mot Tingsryd blev det hemmaförlust med 2-4 men 3-2 seger efter straffar mot AIK.

När Almtuna-Björklöven möttes senast i Uppsala blev det 7–4, en match som Almtunatränaren minns mycket väl. – Vi hade maximal utdelning men slappnade av inför tredje perioden och jag tror att vi fick 20 skott emot oss då. Jonas Johansson gjorde en bra match den gången.

23228071190_12a56721d0_b

Jonas Johansson har stekhet senast lagen möttes i Uppsala. Arkivfoto:AXELLÖF

För fler lövenbilder, klicka HÄR.

I Almtuna saknas två spelare, dels lånet från Djurgården Albin Lundin som nu kallats hem samt vad unt.se beskriver som ”höstens spelare” i AIS Daniel Ljunggren. Det är oklart hur länge han blir borta. – Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte. Jag har ingen smärta men det är instabilt. Jag kan vara med vissa träningar i gymet, men inte på isen, säger Ljunggren, som kommer att sitta på läktaren i kvällens match, säger han till unt.se och fortsätter. – När vi mötte Leksand hemma och det blev straffar, då var det jobbigt. Det var länge sedan jag var så nervös, säger Ljunggren, som var skadad även i den matchen som spelades i början av december.

Även där nere poängterar man vikten av denna match. Poängtapp mot streckkonkurrenterna är inget alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: