Sagt efter 4-1 mot AIK

Man kan tro att Joakim Fagervall skulle varit helnöjd efter kvällens insats som gav 4-1 mot AIK, men så är det inte helt och hållet.

-Det är en fantastisk start och vi är otroligt effektiva, både i powerplay och i fem mot fem och har oerhört bra fart, men någonstans att få 4-0 så tidigt förstörde spelet på något vår match och spelet, sa Joakim Fagervall på presskonferensen efter matchen. Han menar att första perioden var helt ok fram till den 16:e minuten, men att man sen började jaga nästa mål och frångick på så sätt den spel man pratat om att spela.

Han menade också att en kombination av tur och en skicklig Adam Werner räddade laget i den andra perioden. han ville ta med sig inledningen men vill se att laget förbättrar det övriga. Han menade vidare att om AIK varit lite effektivare så hade det här blivit en jämn match. Han är inte alls till freds med spelet utöver den första perioden. han är dock inne på att den kan bero på att laget inte fått en sån här stor ledning tidigt i någon match i år och på så sätt tror att man helt plötsligt kan göra saker man aldrig har gjort. Han menade att om man är konsekvent med det man gjorde bra inledningsvis så har man alla möjligheter att göra en helt igenom bra match. Dock är han förstås nöjd med segern, men tyckte att det till slut blev svårt när det gick så lätt i början.

Han tycket också avslutningsvis att Adam Werner gjorde en riktigt bra match och fick ta några riktigt vassa lägen och var riktigt stabil.

Werner själv var förstås också nöjd med sin insats, men ville inte ta till de stora orden. -Helt OK, inte mer. Gör ingen jätteprestation. Kring målet som aldrig var ett mål sa han. -Jag hade ju koll på det. Stod ju vid stolpen, men klart man blir rädd. jag hann ju tänka, det där var ju inte bra, men insåg rätt fort att det inte var mål.

Ett rejält hål i nätet fick folk att sätta korven i halsen för en sekund. Foto:Lövenbloggaren

 

4 thoughts on “Sagt efter 4-1 mot AIK

 • 30 november, 2017 kl. 00:11
  Permalänk

  Puh…jag som nästan trodde det var Fagerxxxxx som sa till killarna i paus att sluta spela underhållsrik snabb o rolig ishockey och återgå till tråkig petig 1meters felpassningar som tidigare matcher….

  Svar
  • 30 november, 2017 kl. 00:24
   Permalänk

   Skärpning i språket, tack. Ha gärna din åsikt, men inga sådana där smeknamn här tack.

   Svar
 • 30 november, 2017 kl. 05:43
  Permalänk

  Imponerande inledning!! Jag fick gnugga mig i ögonen både en å två gånger för att tro att det va sant! ? Riktigt trevligt!!

  Svar
 • 30 november, 2017 kl. 05:50
  Permalänk

  Meh…yttrandefrihet brorsan!

  Ska skärpa mig ?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: