Säffle gott folk!

Nä, det rör sig inte om ett semestertips utan om det nya smeknamnet på backen som senast spelare i Leksand, Alexander Eriksson. 185 personer har hjälp till att kora smeknamnet " Säffle"som förhopningsvis får genomslag så vi kan skilja på de bägge backarna. Fast när jag ändå var inne på ämnet semestertips i Säffle så kan väl det här vara något? Daltrail, det kommer en faktura.

0 thoughts on “Säffle gott folk!

 • 26 juli, 2010 kl. 13:05
  Permalänk

  Men snälla nån, vad händer med Bergmark och Jonni? Inte fan kan Löven sumpa dessa grabbar va? Tanken är väl att laget ska kvala uppåt eller?

  Svar
 • 26 juli, 2010 kl. 17:33
  Permalänk

  Svar till janne (2010-07-26 13:05)
  Ja, du janne.. Vad gäller Bergmark och Karlsson tror jag det är betydligt större chans vi ser Karlsson i höst. Efter det jag hört från initierad källa ska det tydligen mycket till för att allt ska klaffa med/för Bergmark. Då han dessutom ”arbetat” på egen hand är det int helt klart när han ”fit for fight”.

  Något som jag dock tycker vi alla ska vara medvetna om är att allt som inte går vår väg kanske inte beror på vad Löven sumpat etc. Säsongen 2010/2011 gäller det helt nya förutsättningar, vi är inte ens ett budgetlag i allsvenskan. Näe, nu blir ettan och det är helt andra förutsättningar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: