Säffle Eriksson?

Bloggen kollar läget med våra lirare och en som det varit rätt tyst om är Alexander Säffle Eriksson, ni vet grabben som bloggen var med och såg till att han fick ett smeknamn så det gick att skilja Ånäset från Säffle, eller 4 från 41. Alexander berättar bl.a att oavsett han blir kvar eller inte så är satsningen på killar som känner för klubben helt rätt. Här kan man ju inte annat än hålla med, men är man naiv ifall man tror att alla är lojal mot sin klubb och arbetsgivare? Kan man sedan hitta dessa på orten, eller tillfälligt utflyttade som kommit en bit i sin karriär det ännu bättre. Nu över till intervjun;
 
Läget Alexander? Spontan kommentar till den rätt nyligen avslutade säsongen, blev allt som du hoppats på och varför blev det så eller inte som du hoppats? – Över hela säsongen gjorde vi det bra, men vi var inte bäst när de väl gällde och de måste man vara i slutet på säsongen när matcherna börjar ha större betydelse.

Tankar och funderingar till kommande säsong då, många klubbar som hört sig för och har du någon aning om vart det landar? – Jag vet inte så mycket än, vet att de är några klubbar som har snackat med min agent. Inte mycket mer än så.

Har Wirtala och Löven meddelat någon form av intresse och hur hett känns det i så fall? – Wirtala har berättat hur de ser på saken men jag vill inte kommentera det än.

Vad tänker och känner du spontant kring Lövens nya satsning på lokala spelare och en mer långsiktig satsning mot Allsvenskan? – Det känns helt rätt, klart man ska ha spelare som verkligen känner för Löven och är beredda att offra något för klubben. Sen att man har ett långsiktigt mål på allsvenskan tror jag är mer utåt mot media och publik, för inom laget vill man vinna varje match och allsvenskan finns nog alltid med i tankarna.

Blir det någon hockey kommande säsong och när hoppas du i så fall ha klart med klubb? – Så snart som möjligt.

Försäsongsträning då, vad är roligast respektive allra värst? – Roligast är nog innebandy, värst skulle jag nog säga all löpträningen.

Tack så mycket Säffle, kör hårt med försäsongsträningen nu och lycka till framöver! – Tack så mycket!

0 thoughts on “Säffle Eriksson?

 • 2 maj, 2011 kl. 17:03
  Permalänk

  Det har verkligen varit tyst om rykten senaste tiden. Tråkigt för oss fans, men tycker Löven sköter sig snyggt när man inte uttalar sig så mycket. Hoppas att truppen kan bli klar snart 🙂

  Svar
 • 2 maj, 2011 kl. 19:03
  Permalänk

  Svar till Jimmy (2011-05-02 17:03)
  Ja, jag tycker man sköter sig bra. Som fan vill man höra något varje dag, men det är inte ens realistiskt. Jag har fullt förtroende för ledningen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: