Sacha på g?

Första tanken var att rubriken skulle vara "Tränarcirkusen.." men det hade ju inte varken varit intressant, roligt eller särskilt spännande. Om det varit säljande eller inte saknar helt betydelse då vi gör detta helt ideellt. Pengar pratar inte.

Oavsett, i går haglade nyheterna gällande tränarna lika tätt som vi hoppats det skulle signas backar.. Två nyheter fick vi, varav i alla fall den ena var rätt oväntad. I våras när Hellgren/Molin signades strax innan rullgardinen helt drogs ned undrade man vem som egentligen skrev kontrakten. Jag menar 1+2 med 45 lax per månad oavsett division och lag är ju inte kattpiss!? Men den som erbjuder detsamma agerar både huvudlöst,, totalt oansvarigt och helt utan respekt för vare sig föreningen eller dess medlemmar och fans.. Inte sant?

+ + +

Summan av kontentan är att Molin inte kommer fortsätta som ansvarig juniortränare enligt Johan Engman som tituleras ordförande för Björklöven Ungdom.

På samma sätt kan vi enligt hemsidan referera till att Hellgren får fortsätta som representationslagets starke man. Jens fortsätter som kombinerad sportchef/tränare och i samma stund väljer Björklöven att fullfölja det ingångna kontraktet. (1+2)

– Vi vill bygga en långsiktig och stabil organisation och då känns det fantastiskt bra att vi har med oss Jens Hellgren på resan. Menar Johan Engman som nu dessutom sitter i styrelsen…

Johan Engman sitter således på många stolar eller kanske har karln en hel soffa..!? Men det mest positiva är att klubben/föreningen/bolaget/Björklöven/*L*Ö*V*E*N till sist och äntligen insett att det är i ungdomarna klubben har sin framtid.. Jag menar för en tid sedan var det Sandlin som ersattes av Serben och nu när föreningen lirat av Mollas kontrakt som var omöjligt att lösa så söker man även till den rollen en ny kraft. Bloggen tror och tycker det var helt nödvändigt med lite nytt blod på dessa båda positioner.

+ + +

När Engman förkunnar att.. – Löven inför kommande säsong har valt att söka en ny kraft som ska föra arbetet vidare. Känns det både sunt och fullt naturligt..  Frågan är om inte Sacha redan nu finns i kulisserna, eller i vart fall tankarna? Kopplingen finns då det väl var Björk, klubbens numera starke man, som hade ett par fingrar med i affären då Alexander Belyavsky en gång i tiden lockades till björkarnas stad.

Bloggen tror varkan det är orealisitskt eller dåligt i fall det är Alexander Belyavsky som kommande säsong drillar våra juniorer… vad tror du som läser?

0 thoughts on “Sacha på g?

 • 29 januari, 2011 kl. 09:42
  Permalänk

  Att det kommer bli cirkus med Sasja som j20 tränare. Han klarade inte av uppdraget i Modo där han hade bättre spelare att jobba med. Nåväl, det kanske en gång för alla blir så att fansen ser skillnaden på spelaren Sasja och tränaren Sasja vilket bara är positivt då det fortfarande finns vilsna själar som tror att han borde träna a-laget

  Svar
 • 29 januari, 2011 kl. 16:08
  Permalänk

  Leif, på vilket sätt är han inte kapabel till detta uppdrag?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: