Så var Smash n Grab Burgers!

I morse hade vi en intervju med Jon Palmebjörk som är en av grabbarna bakom nye foodtrucken Smash n Grab Burger och då man idag hade premiär i Umeå såg vi till att förpassa vår lunch dit. Hur smakade då deras burgare? Här kommer fyra recensioner:

Lövenbloggaren

Beställde: Cheese, enkel 110 gram, dubbel ost, picklad gurka, rå lök, ketchup och mayo.

Saftig och riktigt god. Foto:Lövenbloggaren

Hur smakade den? Att valet för på en cheese kändes naturligt då jag själv alltid har mayo på mina egna burgers hemma. Liten chansning med picklad gurka, men funkade förvånansvärt bra. Otroligt saftig burgare som efter att ha avslutat den kändes som att ha inmundigat en 45 grammare. Enda minus är att jag borde följt magkänslan och beställt en dubbel. Bästa burgaren jag någonsin ätit!

Betyg:

Sweetangel

Beställde: Street, enkel 110 gram, ost, rostad lök, picklad rödlök och hamburgerdressing.

Hur smakade den?Det var med höga förväntningar smash n grab burgers testades, jag var lite osäker på hur den rostade löken skulle göra sig på burgaren, men valde att lita på ägarna som testat fram smakerna, och det gav verkligen en extra touch och de kombinerade smakerna var helt rätt komponerade, högrevsfärsen var perfekt stekt och smakerna föll väl på plats och gifte sig verkligen i munnen. När jag ätit upp den ville jag ha mer! Denna ”pojkbands”kvartett kan flippa burgers det är en sak som är säker, Jon Palmebjörk som spelare var en favorit och nu ger han mig bästa burgaren i stan, han förblir en favorit helt enkelt.

Betyg:

Caspian

Beställde: Street med enbart dressing, sallad och ost.

Hur smakade den? Barnet som till vardags är ganska kräsen med kött överlag, där enbart MAX cheeseburgare (45 g) duger var lite skeptisk till en början, men efter första tuggan var han såld. Vi föräldrar som förväntat oss äta upp resterna av hans burgare fick se oss blåsta då han tryckte hela 110 grammaren själv och utbrister, -Mamma detta var ju godare än MAX, jag vill ha mer.

Betyg:

Nästan så det skulle vara en 6:a på en femgradig skala, så nöjd var sonen!

Sin egendesignade Street fick högsta betyg från Caspian. Foto: Lövenbloggaren

Bonusbeställning: Lagom till denna dök Dagdrömmaren upp efter att ha läst vår intervju och förvissat sig via telefon att det här var lunchen att satsa på denna dag. Då passade vi på att beställa en till och dela på en burgare-

Beställde: Street, dubbel 2×110 gram, ost, rostad lök, picklad rödlök och hamburgerdressing.

Hur smakade den? Precis som enkelburgaren gav den rostade löken en extra touch, men här föll de kombinerade smakerna bort en del då mängden picklad rödlök inte ökade i samma mängd som köttet. Vilket drar ned betyget ett snäpp men likväl ändå en riktigt bra burgare. Detta framfördes till ägarna som tog till sig feedbacken.

Betyg:

Totalt intryck: Smash n Grab Burgers har kommit och tagit hamburgemarknaden med storm. Till er som ännu inte provat dessa kan vi bara säga en sak. Ni har missat något. Vi åt alltså 220 g hamburgare var och hade en härligt känsla i kroppen efteråt och det kan man sällan säga efter en hamburgerlunch. Imorgon får ni er chans då de står vid Elon på Ersboda, Formvägen 8f, mellan 10.30 och 13.30. För att använda ett slitet hockeyuttryck. Varje burgare sitter som ett skott i krysset och jag förstår det Jon sa i morgonens intervju.. Vi står där i vagnen och blir avundsjuka på varje kund som får den burgarn istället för oss själva.. Vi förstår dom. Vi önskar Jon, Robert, Daniel och Jakob lycka till, det är en tuff bransch de ger sig in i men de tar den med storm och vi säger att de till och med slår undan benen för burgare från Bastard Burgers och alla övriga konkurrenter..

* * *

Någon av er läsare som också passade på att testa dessa burgare? Dela då gärna med er av er upplevelse i en kommentar..

* * *

Kika gärna in hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll eller kommande matcher.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: