Så tyckte spelarna efter matchen

Bloggen tog puulsen på några av spelarna efter gårdagens stabila hemmapremiär.

Vad säger man efter stabila 7-2 mot Piteå? – Lite besviken över första målet bara… skönt att vi kan lira så bra idag! sjukt bra inramning idag! (Daniel Wälitalo)

– Det var riktig god stämning tycker jag. Jag hoppas att publiken hade lika roligt som det lät.(Johan Jarl)

Första är ju en liten bjudning av utespelarna (Alex hade exempelvis kunnat backcheckat med mer inlevelse) och skottet sätter inte Tim Öqvist om han så försöker 100 till. Sträck på sig och tänk på sidledsräddningen i tredje som var helt sjuk. – Jo, det är ett fint skott av honom! Ja den räddningen var skön att få till.  Tycker ni hade lyckats bra med introt i år, snygga lampor! Sen får ni tagga "lången" så att han inte släpper ut motståndarna före oss. (Daniel Wälitalo)

 Med hjälp av en stege ska vi ta lången i örat. Daniel ställer här en motfråga: Är det dyrt med typ eld eller vanliga fontäner? – Problemet med eld är brandlarmet som tydligen är rätt känsligt. Sen har vi minimal budget och ska helst trolla med knäna och fixa det mesta gratis.(LB)

– Hehe då är det inte lätt,  men tyckte att det kändes bra! Och det där brandlarmet verkar ju gå på allt! (Wälitalo)

Vi hörde många positiva vibbar i pausgångarna och efter matchen. Tro bestämt många kommer tillbaka på söndag. – Vi får hoppas det! Då kanske vi går en rolig vinter till mötes.(Johan Jarl)

Känns som att det finns mer hjärta i årets upplaga av Löven. Du som var med i fjol, kan jag ha rätt? – Jag tycker att vi hade endel spelare med mycket hjärta förra året men det är klart att vi har ju mera hem vävt i år, men Skönt att ha positiva människor omkring sig. (Jarl)

När kommer första kassen då? Vissa transatlanter har ju tråkat dig har jag hört. – När den behövs!(Jarl)

I kvalserien mot… exempelvis Sundsvall? – Riktigt så länge ska vi inte behöva vänta hoppas jag.(Jarl)

Härlig match ikväll, Ledda. Devisen "krysset är alltid ledigt" var något du tog vara på. – Grymt rolig match! Vilken inramning! Grymt skönt att äga innebandyn totalt ikväll ahha, jaa….står den på högkant har man flyt ibland.(Jens Ledin)

Synd bara att domaren missade att det var du som satte kassen. Var länge sedan jag hörde Baywatch i skarpt läge. – Haha, ja det var lite synd.. Den hade säkert gjort sig bra haha. (Ledin)

Ni gjorde grymt bra reklam idag. Bra intentsitet, bra inställning, snygga mål och så då GD, som vi aldrig får glömma. – Kunde inte blivit en bättre hemmapremiär…Lite bra också att Piteå blev griniga och spelade fult så det inte blev avslaget i sista som det så ofta blir när man leder sådär.(Ledin)

Vad tyckte lagets minsta spelar om matchen? -Ja du, fy fan vad det var roligt att spela!!(Samuel Aho)

I ärlighetens namn så borde du kunna proppas av mången motståndare, men du spelar riktigt tufft och småfult din litenhet till trots. har du alltid kört den stilen eller en stil du fått anamma denna säsong? – Jo, man tycker att dem borde vilja trycka till mig men jag försöker hålla upp huvudet och alltid gå in till 100% i varje situation! Haha fult tycker jag väl inte men vill vara aktiv med klubbn och störa och rappa men såklart att jag måste tuffa till mig till denna säsong. (Aho)

Ja, du hade några sköna crosscheckings vid väl valda tillfällen och stod även upp vid småslagsmål. Det väger tungt som förstaårs senior. – Jo, det är skönt att trycka till dem ibland, känns självklart att stå upp för lagkamraterna! (Aho)

Skön inställning. – Även fast jag är minst behöver jag inte vara snällast! (Aho)

"Liten är bra" säger Bloggen. Se bara på Theo Flury. – Ja, precis! Det man inte har i kroppen får man ha i huvudet. (Aho)

Exakt. Ha samma tanke mot Kalix på söndag! – Absolut, följer med varje dag! (Aho)

0 thoughts on “Så tyckte spelarna efter matchen

  • 22 september, 2011 kl. 16:40
    Permalänk

    Svar till Nils (2011-09-22 16:34)
    Tack Nils för din uppmärksamhet. satt och funderade om jag skulle skriva om TV-puckarna, däav Sebastian. Inget annat du tyckte var värt att kommentera, att ex det var roligt att spelarna älskade inramningen eller att de ställer upp på intervjuer mitt i natten typ? Nä, vi kör på klagspåret. Nice.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: