Så ställer Björklöven upp mot Timrå i final 5

Björklöven har släppt det lag som ikväll skrinnar in i NHC Arena för att hålla matchserien vid liv. Laget ser ut som följer.

Målvakter:
34 Poulin (32 Mantler)

Backar:
28 Plant – 42 Eronen
74 Palmquist – 57 Johansson
43 Popovic – 92 Norbe

Forwards:
22 Brown – 96 Andreasson – 67 Perron
91 Crandall – 10 Vesel – 90 Hutchings
44 Liss – 13 Andersson – 38 Manberg
71Possler –18 Ottosson – 11 Eriksson
19 Söder, 40 Selin

Saknas:
Alexander Wiklund (Skadad), Daniel Rahimi (Avstängd), Alexander Hellström (Avstängd), Alexander Deilert (Oklart) och Nicolai Belov (Skadad).

Inga överraskningar. – Det är ingen som kan tänkas vara tillbaka jämfört med matchen i går (läs måndag), säger Björklövens lagläkare David Hellsten, till vk.se. Identiskt lag med senast med andra ord. Trots tre raka förluster och nedskriva i media så tänker Adam Plant inte ge upp.

– Nu finns det ingen tid för snack längre, nu står vi med ryggarna mot väggen och det är dags att vinna. Det är inte omöjligt, vi har fortfarande rejält med självförtroende i gruppen. Vi behöver tre segrar och det kan vi fixa, säger han till vk.se och fortsätter:

– Folk har snackat ner oss och det har varit så hela säsongen med massor av tvivel från andra. Men de kan skriva och säga vad de vill, det viktigaste är vad vi känner i omklädningsrummet och där tror vi på det.

Hur tror ni det går ikväll? Nedsläpp är kl 19.30.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

3 thoughts on “Så ställer Björklöven upp mot Timrå i final 5

 • 12 maj, 2021 kl. 18:22
  Permalänk

  Alla (nästan) säger att det är kör eftersom Löven behöver vinna tre matcher. Men Timrå har ju vunnit tre matcher i rad, så det är klart det är möjligt…men då måste ju misstagen bort, effektiviteten öka och sedan vara grisigt disciplinerade utan puck.

  Svar
 • 12 maj, 2021 kl. 21:42
  Permalänk

  Ledsen Löven men det fungerar inte med att köpa ihop ett lag. Måste till fler spelare med Umebakgrund. Se bara på andra lag som tec Timrå

  Svar
 • 12 maj, 2021 kl. 21:43
  Permalänk

  Hur kan man ändra i 3 femmor i final match,som det är gjort hela säsongen

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: