Så ställer Björklöven upp mot Mora

Björklöven har presenterat det lag som ikväll tar sig an Mora Ik i den andra omgången av SCA-cupen nere i Sundsvall. Laget ser ut som följer.

Målvakter:
#30 Voutilainen ( #53 Endre)

Backar:
#48 Rahimi – #28 Plant

#92 Juusola – #15 Nörstebö

#43 Popovic – #57 Johansson

#19 Lindström

Forwards:
#67 Perron – #16 Girard – #44 Liss

#90 Hutchings – #10 Fitzgerald – #25 Bengtsson

#29 Wiklund – #20 Holmner – #40 Selin

#11 Eriksson – #18 Ottosson – #71 Possler

Extra: #68 Ekefjärd

Detta innebär att lagkapten Fredric Andersson och backgiganten Veeti Vainio saknas i kväll. Oklart när det gäller bägge, men Freddan fick ett hårtr slagskott på knät mot MoDo. Han fullföljde matchen, men kan ju kännas mer när man kallnar. Det pratas om skavank på Veeti Vainio, men där har vi inte fått något svar från Björklövens ledning när vi sökt kontakt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

5 thoughts on “Så ställer Björklöven upp mot Mora

 • 10 september, 2021 kl. 14:19
  Permalänk

  ”Det pratas om skavank på Veeti Vainio, men där har vi inte fått något svar från Björklövens ledning när vi sökt kontakt”

  Mörkar Löven eller får ni inte tag i dom? Skulle va bra att få klarhet i detta då det blossat upp rykten om både fraktur i foten och att han skulle vantrivas redan. Sånt som händer när saker inte kommuniceras. Då kommer andra sanningar fram.

  Svar
  • 10 september, 2021 kl. 18:36
   Permalänk

   Kontakt och kommentar sökt via sms VettiFan, i inför Mora på Björklöven Play menade Kenttä att det är en lättare skavank och mer av säkerhetsåtgärd Veeti inte spelar. Som jag tolkade Per så skulle besked tas senare ifall han skulle spela nåt i helgen, nu klart iaf att det inte blir nåt spel mot Mora. Vi får väl se ifall han lirar i morgon..

   Svar
 • 10 september, 2021 kl. 19:52
  Permalänk

  Jag förstår inte detta mörkande med överkroppsskada hit o underkroppsskada hit varför inte bara säga som det är direkt man vet vad som är problemet!

  Svar
 • 10 september, 2021 kl. 23:08
  Permalänk

  Nu måste det in 2 spetsbackar om den här säsongen ska bli lång.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: