Så kan PP-uppställningarna se ut

Vi tog oss till hallen någon gång vid halvtid av träningen för att mötas av endast 11 utespelare och två målvakter. PP stod tydligen på schemat. 

Vad vi noterade var en PP uppställning med Stefan Andersson och Jacob Anderson ihop med David Lindqvist, Tobias Hage och Mattias Granlund, där den sistnämndas jobb var framför mål. Vad vi sen hörde var att PP:t vann med 16-4 mot försvararna vilket låter ganska hyfsat. Vi sökte nämligen objekt för en kommande intervju. BP:t var för övrigt ex sextett i Nicke Johansson, Andreas Wikström, Filip Åström, Emil Norberg, Albin Holmgren och Niklas Pavel.

Med andra ord kan vi anta att den andra PP-uppställningen består av Alex Hutchings, Kim Karlsson, Fredrik Andersson, Marcus Messy Jonsson (på mål) och någon av Jacob Stenqvist, Simon Åkerström alt Mikko Pukka. Samtidigt borde killar som Austin Farley och kanske främst Axel Ottosson finnas med. Blir onekligen intressant att se i morgondagens match mot Mora IK. Hur hade du formerat våra två PP?

Om vi sen går in på SCA-cupen som sådan så såg jag igår Hockeypuls studioprogram där man hade cupens starke man Roger Magnusson som pratade i om att det säljs bra med biljetter till kvällens match mellan Timrå och Modo, främst då sittplats. Han nämnde också att fans kommer upp från Mora, men om Lövens dito nämns inget alls. Är det någon utöver jag, sambo och lillpöjk som åker ned? Vi åker ned i morgon bitti och blir där hela helgen.

Magnusson var också inne på att ambitionen är att Sundsvall nästa år ska ha ett eget A-lag med i turneringen igen. Kul om Sundsvall återkommer inom A-lags hockeyn.

Hockeypuls hade också en egen ranking ur varje lag där man tog ut en profil, ett utropstecken, ett frågetecken och en artist i varje lag. Blir intressant att se vvad/vilka man väljer i Löven. Behövde inte vara spelare utan kunde var en lagdel eller annat inom klubben. Här passar jag på att ge nim ranking så får vi se hur lika vi har:

 

Profil: Axel Ottosson. Här hade man även kunnat ta David Lindqvist. Dessa två är som en varm kniv i smör på isen. Underbara att skåda.

Utropstecken: Alex Hutchings. Hans målskytte är av högsta klass och ett måste för gröngul framgång.

Frågetecken: Målvaktssidan. Vi har två unga målvakter. Werner ses som klar etta. Pallar han? Masiello måste stå ca 15 matcher. Fixar han det?

Artisten: Kim Karlsson. Kan ha oerhört roligt med pucken.

Hur hade ni valt?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: