Ryssar & pyropack!

Loavde i går att kort kommentera och betygsätta de nyförvärv som hittills trillat in. Vad passar då bättre denna dag än att göra det i form av smällare eller raketer, inte sant? Jag tänker mig en bedömning ett till fem, där dragsmällare motsvarar en etta och den värsta bomblådan med extra allt är en femma.

Ni hajar va, sedan kanske min bedömning lika mycket baseras på vikten av själva värvningen eller signaturen som de poäng eller de prestationer jag förväntar mig av spelaren kommande säsong. Okej, nu tänder jag stubinen..

Dragsmällare:

Ettöres:

Ryssar: J Ledin, T Michel, M Persson-Riis

Pyropack: N Johansson, K-J Lundström, D Palmebjörk och Z Possler

Värsta bomblådan med extra allt:

+ + +

Vikten av profiler är så klart jätteviktigt och vi kommer garanterat få se många poäng av Persson-Riis, vi kommer lika garanterat både se och höra mycket ifrån Michel.. och jag är lika övertygad om att Jens Ledin kommer bli en otroligt viktig pusselbit i vår strävan att både återse och sedan etablera oss i Allsvenskan.

Trots dessa namn är jag ännu mer nöjd över att klubben lyckats locka tillbaka etablerade allsvenska spelare med stort lövenhjärta och sedan att man knyter upp intressanta juniorer. Vad gäller juniorer hoppas och tror jag på ett par tre namn till, eftersom de lär varvas i de båda lagen kan jag mycket väl tänka mig en något större trupp med exempelvis nio backar och kanske 14 forwards.

Vad tycker du själv om nyförvärven eller signeringarna, vilka blir flip eller flop etc.?

+ + +

Just ja, god/glad/trevlig (eller annat valfritt tillgägg) valborg också. Tänk bara på att ryssarna smäller högre än ettöres. Håll för öronen och var rädd om händerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: