Roman Semjonov

Hickade till när jag såg ett namn som målskytt i gårdagens segermatch för Arboga. Gick givetvis igenom Green Connection för kommande måndag och döm om min förvåning när jag hittar namnet på en målskytt som Roman Semjonov. Inser snabbt att det inte är ett skrivfel eftersom framspelaren heter Alexander med samma efternamn. Googlar snabbt fram att det rör sig om Semlans 16-årige (!!) son. Hittar även att killen i år i J-18 laget svarat för sinnessjuka 40 mål och 40 assists på 20 matcher. Lägg där till 12 matcher med J-20 med ett facit på 17 mål och 16 assists. Här snackar vi 57 mål och 56 assist (113 poäng!!!) på 32 juniormatcher. Lägg nu till 1+1 på två A-lagsmatcher… för en 16-åring!!! (Har jag gjort slut på utropstecken nu?) Hittar även en beskrivning av honom inför TV-pucken ifjol: Duktig målskytt. Det märks att det typiskt ryska finns i honom. Känns spontant som att han borde spela i en J-20 elitklubb.

0 thoughts on “Roman Semjonov

 • 18 februari, 2011 kl. 16:16
  Permalänk

  Den killen kan bli något stort när han blir stor..!
  Romans far Alexander var riktigt bra han med,synd att vi inte behöll honom,tänk om han hade bosatt sig i Umeå istället,då hade vi haft hans son i vårt mediokra juniorlag..!

  Svar
 • 18 februari, 2011 kl. 19:58
  Permalänk

  Svar till 08 Lövare (2011-02-18 16:16)
  Absolut, mycket talang i Roman 08 Lövare.. På nåt gillade jag trots allt Semjonov när han var här, men just då kändes man rätt ensam om den åsikten.

  Inte så snabb, rätt teknisk, lagomt småful.. precis som man själv gärna vill va, lite mer Semjonovs i Löven hade absolut inte smakat fel.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: