– Roligt att få lira med de stora grabbarna!

I dag en intervju (länk) på hemsidan.com med hemkomne William Magnusson som gjort stor succé i vårt gröngula J18 och i dag alltså för första gången fick träna med A-laget.

Foto: Erik Sandin / FrilansfotografernaWilliam spelade i fjol med MODO och deras J18, på 37 matcher totalt 26 poäng (13+13) vilket den här säsongen bytts till 31 poäng (21+10) på 26 matcher med både J18 och vårt J20. Helt klart en lovande inledning på säsongen och Fagervall fortsätter sända positiva signaler till våra egna talanger som visar framfötterna.

Bloggen tror William kommer få fler chanser framöver och ska vi lyckas behålla våra talanger eller möjligen locka hem fler utflugna fåglar helt rätt väg att gå. Nu såg vi även mot AIK senast att trots att viktiga trion #49 Backman, #13 F Andersson samt #51 Ericson saknades är vi att räkna med och då med bl.a. egne och unge #21 Rainersson i laget.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg ett spel för att krydda säsongens matcher!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: