Roliga hockeyspel i mobilen

Nu när hockeysäsongen för Björklöven nått mot sitt slut, och den långa väntan på en ny säsong tar sin början, tänkte vi passa på att bjuda er på lite annan underhållning.

Vi här på Loven4ever.com har under den senaste tiden testat på lite olika mobilspel med inritning på just ishockey. Här nedan listar vi de spel vi hittills testat.

Bild lånad från Google Play

Först på listan har vi Stickman Ice Hockey som kan laddas ner gratis direkt från Google Play eller iTunes Store. Spelet bjuder på en rolig spelmekanik där man får välja ett lag, skrida upp och ner längst isen, tacklas och göra mål. Figurerna som man spelar med illustreras som animerade streckgubbar och spelet i sig är lätt att spela och förstå sig på.

Näst på tur har vi Hockey Classic 16 och Hockey National 18 som är två spel av Distinctive Games som båda bjuder på aktuella spelmekaniker. Hockey Classic 16 påminner något om Stickman Ice Hockey där man får välja ett lag för att sedan skrida över isen, göra mål, försvara och tacklas. I spelet kan man välja bland 60 olika lag samt sju spellägen. Detta ger en möjlighet att själv bestämma hur ens spel ska spelas. I Hockey National 18 finns det 7 olika turneringar man kan delta i och det är 3 mot 3 hockey som gäller. Man kan här välja mellan sex olika nationer, såsom nordamerikanska lag, ryska lag samt internationella lag, och även här bestämmer man själv hur spelet ska läggas upp genom försvar, tacklingar och målgörande.

Ytterligare ett spel som kan vara underhållande, men som även är lite udda i jämförelse med de övriga mobilspelen, är spelautomaten Break Away hos Ninja Casino Sverige. Spelet är utvecklad av ett spelföretag vid namn Microgaming och kan vara ett roligt spelalternativ för hockeyfantaster. Spelet går ut på att man ska snurra på hjulen och skapa vinnande kombinationer som kan ge olika mycket i utdelning. Ett utmanande och roligt spel som både kan spelas gratis eller med pengar.

Har ni några fler speltips, tankar eller funderingar är fältet här nedan som vanligt fritt.

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Roliga hockeyspel i mobilen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: