Rightaren som skeppades

Ja, jag hade honom som mitt "Dagens Björklöv" i menyn till höger och fick till min snopenhet byta efter att han skeppats under säsongen. Med förtroende har han visat att han kan producera och borde i mina ögon OCH med facit hand givetvis behållits i Löven. Inte bara hans klubbfattning som är mer än en bristvara i dagens Björklöven, så hade hans inställning och speed genererat samma energi som exempelvis Joakim Vikström genererar. Killen jag pratar om är förståss Hampus Larsson som hittade en fortsättning i Clemensnäs, vilket hittills genererat i 6 mål och 9 assists på 10 matcher och innehaft en ledande roll i den blåvita laget. – Ja det är klart våran kedja har nästan gjort 60 procent av poängen så att det är klart att man får en ledande roll, men om vi inte producerar så måste ju några andra kliva fram.

När det gäller Hampus tankar om coachningen av laget under sin tid så har han sin åsikt klar.- Nja, Jag vet inte. Jag vet bara att han inte spelar rätt folk vid rätt tillfällen.. tycker att han spelar folk på gamla meriter. Samtidigt vill han inte kasta skit på sin förre arbetsgivare.. Klubbfattningen är inte allt. – Nej, men det är aldrig bra med bara leftare. samtidigt har jag har inte sett någon av dom nya spelarna så jag vet inte.. Jag hoppas bara ni klarar att ta er upp!

Samtidigt håller han med bloggen om att när man har självförtroende får kommer mycket av sig själv, men att få förtroende en match, bli bänkad nästa, lira tredjelina nästa etc,etc bör ju inte skapa det bästa förutsättningarna för ett ultimat presterande.– Nej precis så var det i löven och då är det inte roligt att spela. Detta är något som bloggen vill få ändring på, tydligare roller i laget. Att ha tre "förstafemmor" håller inte. Så enkelt måste det vara. Asplövens föstalina levererar för att de måste och det vet de. I Löven finns tanken att om JAG inte levererar så gör de andra det. Med andra ord så kanske man inte behöver ge allt och det räcker för att lag som Sollefteå kan slå vårt ärade lag. Hampus visar samtidigt sin kärlek för sin forna klubb via en sista hälsning. – Hoppas ni inte behöver spela playoff…eller tror han på en playoff 1 plats för sitt Clemens och hoppas att Glada Hudik är en bättre motståndare? : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: