Rifalk: – Känner Jocke sedan tiden i Luleå!

I morse en kortare intervju med målvakten Oscar Masiello i Luleås organisation, lite på samma tema och när vi alltjämt bara har en målvakt i form av #35 Adam Werner kollar vi i dag läget med Kalix målvakt Christoffer Rifalk.

Werner behöver en målvaktskompis. Foto: Lövenbloggaren

Hej Christoffer, du gjorde en bra säsong med Kalix och är antagligen mogen större uppgifter, hur ser du på dina chanser att ta klivet till HockeyAllsvenskan? – Hej! Jag känner mig nöjd med den gångna säsongen och känner att jag mognat väldigt mycket i mitt spel. Jag känner mig redo att ta klivet upp för spel i HockeyAllsvenskan för att sedan kunna utvecklas ytterligare.

Nu har du visserligen kontrakt för kommande säsong, men har du fått något erbjudande från Löven/Fagervall inför nästa säsong eller ser du en flytt till Löven som utesluten inför kommande säsong? – Ett eventuellt erbjudande från Björklöven/Fagervall är inget jag kan kommentera i nuläget då det är min agent som sköter det. Det finns ingenting som är uteslutet, jag håller alla dörrar öppna. Jag känner även Jocke sen tiden i Luleå Hockey och vet att han är bra att ha att göra med.

Stort tack Christoffer! – Tack själv!

One thought on “Rifalk: – Känner Jocke sedan tiden i Luleå!

  • 6 april, 2017 kl. 19:29
    Permalänk

    Kan man inte tolka det som att kontakt är tagen iallafall? Tycker Rifalk skulle vara väldigt intressant.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: