Richard Demén-Willaume?

Kort fråga: Kan Richard Demén-Willaume vara en möjlig ersättare till Mattias Wennerberg? Släpptes ju igår av Rögle. Det jag sett av honom skulle kunna vara en tillgång för ett stukat Löven. Sedan vore det ju rent roligt att höra speaker-Tobba försöka uttala hans efternamn. : )

+++

Lou Dickenson och Bryan McGregor verkar lämna Vasa Sport. De har ju producerat rejält i finska Mestis och upges kunna vara på väg till Pelicans. Även Umebekante  Juhani "Solkungen" Tamminen lämnade ju som bekant Vasa i måndags. En klubb i kris med andra ord.

+++

Leksand har verkligen återgått i gamla fasoner. Var det inte dom som skulle börja satsa hemvävt och tänka lite på enonomin? En veteran förra veckan i. En ny målvakt igår och idag stod en back och en forward på inköpslistan. Namnen på dessa är  Jussi Pesonen och Antti Hulkkonen . Undra när nästa shoppingrunda sker?

0 thoughts on “Richard Demén-Willaume?

 • 27 januari, 2010 kl. 19:47
  Permalänk

  skulle vilja tillägga att solkungen inte lämnat vaasa sport. Tamminen är sjukledig pga utbrändhet sjukledigheten tar slut den 3 februari. Efter detta datum fortsätter tamminen som sportchef hos vaasa sport, vilket också har varit hans jobb förutom att vara chefs tränare.

  Svar
 • 27 januari, 2010 kl. 19:52
  Permalänk

  Jag har något svagt minne av att Demén-Whatever spelade back tidigare i sin karriär. Vet du eller någon annan mer om det?

  Svar
 • 27 januari, 2010 kl. 20:44
  Permalänk

  Svar till sport supporter (2010-01-27 19:47)
  Tack för infon. Jag läste en google-översättning som sa att han slutat, men det kan ju bli lite ssi och så med orden i dessa.

  Svar
 • 27 januari, 2010 kl. 20:50
  Permalänk

  Svar till Marty (2010-01-27 19:52)
  Helt riktigt. han har figurerat både som back och forward under sin till i såväl Frölunda som Rögle.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: