Resultat sajtens spel

Det börjar bli dags att återkomma med rätt rad och ev. utdelning på sajtens system efter V75 och gårdagens tävlingar på Östersund.

Systemet i går gav oss då tyvärr ynka 3 rätt och totalt 0 kr tillbaka.

Vi bommade även på dubbeln då vi hade hoppats och trott rätt hårt på nr 7 From The Mine med Magnus A Djuse i sulkyn i det första loppet.

Sajtens kommentar:

När det gäller trav så är spelet komplext, det gäller att värdera så otroligt många olika faktorer. Sedan när det gäller en insamling och ett system likt detta så är ju en utdelning likt tio tusen inte heller det man strävar efter heller.

Vi tänkte även denna gång att bygga ett troligt system och det fanns några olika hästar som hade kunnat gett rätt bra utdelning ifall någon av favoriterna skulle svika.

Den här gången blev det ju ex.vis rätt dyrt att gardera favoriten Armagnac redan i avd 1. men vi hade inte pallat att återigen flyga redan i första löpet.

Tyvärr lite stolpe ut sedan i andra då vi visserligen målat på men lik förbaskat inte fick med Björn Karlssons Spang Viktor. Men därefter var det tyvärr redan kört och vi kunde inte ens reparera med en symboliks vinst på DD trots att kusken Magnus A Djuse inför loppet var otroligt positivt kring sina chanser.

Men vi lär komma igen, det är små marginaler och nästa gång kan det just vara vi som sätter sjuan och på så sätt kan bidra med ett fint tillskott till jubilaren Björklöven.

*

Vi vill återigen passa på att tacka alla som på olika sätt bidrog till systemet till förmån för jubilaren. Utdelningen tyvärr inte riktigt vad vi inför hade hoppats på, men trav är alltid trav och alla lopp ska köras.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Resultat sajtens spel

 • 8 juni, 2020 kl. 09:17
  Permalänk

  Nästa gång tycker jag att ni tar hälften av pengarna till ett eget system och hälften på en Harry Boy.
  Det blir en intressant utmaning! 😉

  Gillar alla fall era initiativ!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: