Resultat och vinnare av VM-tipset 2018!

Efter samtliga matcher i gruppspelet av detta Fotbolls VM börjar det bli dags att kolla in den slutliga ställningen i bloggens VM-tips där man tävlar om bl.a. två biljetter till U Rock i Hedlundadungen den 17 augusti. Vem blev då vår vinnare?

Till sist en hel del tävlande där vi kan notera följande slutställning och då topp 15 i vårt eget VM-tips, sorterat efter plats, alias och då sammanlagd slutpoäng.

1Erika47
2Jeppe 144
3joswik41
4Henrik41
5the stuvas39
6Jabnin 339
6Ulle 339
6Jabnin 139
9Carl33
10Jabnin 232
11milk1230
12Ulle 129
12Jeppe 229
13Jeppe 326
14Ulle 224

Att joswik placerade sig som trea och Henrik blev fyra beror på fler matcher med korrekt resultat, på samma sätt placerade sig the stuvas på plats fem med fler korrekta resultat. Vid lottdragning mellan Jabnin 1, Jabnin 3 och Ulle 3 föll lotten och vårt sjättepris till Ulle 3.

Sedan kan vi väl passa på att upprepa prislistan så ni som vann priser snabbt ser vad just ni vann för något. Stort grattis till dig Erika som vann biljetterna till U Rock och grattis till er övriga som vann priser. Tack även till alla er andra som bidrog i tipset.

Bloggen kommer inom kort kontakta vinnarna via mail så att vi kan komma överens om hur priserna ska distribueras på bästa möjliga sätt.

Priserna alltså skänkta från U Rock, Coolbet, Jobline och Megazone.

  1. 2 biljetter till U Rock den 17 augusti
  2. Bonus på Coolbet 500 kr (utan insättningskrav) & sockar från Jobline
  3. Keps från Jobline & 4 x 1 tim biljard på Megazone
  4. Bonus på Coolbet 250 kr (utan insättningskrav) & bandana från Jobline
  5. Bonus på Coolbet 100 kr (utan insättningskrav) & toppluva från Jobline
  6. Bandana från Jobline & 2 x 1 tim biljard på Megazone

Har du ännu inte löst till biljett till U Rock den 17 augusti, och inte vann två biljetter i vårt VM-tips så kan du så klart boka biljett genom att klicka på bilden nedan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: