Rekordjakt och slutspelsdrömmar

ikväll rullar den hockeyallsvenska tåget vidare mot sin slutdestination vid oiómång 52. Ikväll spelar den 47:e omgången och är är våra speltips.

Kristianstads IK  –  Karlskrona HK
Goda råd börjar bli dyra för hemmalaget. Fyra poäng upp till säker mark mot ett KHK som krigar om den sista slutspelsplatsen. KHK tog senast första segern efter nio raka förluster. Känns som en väldigt öppen historia.

Löven4Ever tippar X till 4.10

HC Vita Hästen  –  Södertälje SK

Klassisk sexpoängsmatch mellan sjuan och sexan i tabellen. Bägge kan teoretiskt ta femteplatsen som ger en bonuspoäng i slutspelsserien.

Löven4Ever tippar 2 till 2,77

Almtuna IS  –  MODO Hockey
En match som givetvis bara kan sluta på ett sätt.

Löven4Ever tippar 2 till 1.57

Västerås IK  –  Timrå IK
Timrå har verkligen fått vittring på den hockeyallsvenskan finalen och ett formsvagt Västerås, faktiskt formsvagaste i hela Hockeyallsvenskan, bör inte utgöra något hot, men hur hanterar man avsaknaden av Jonathan Dahlén?

Löven4Ever tippar 2 till 2.37

AIK  –  Västerviks IK
AIK sparkade häromdagen alltså sin andra tränare för säsongen när Bobo Simonsen fick lämna och in kommer nu Roger Melin. Blir han en frälsare? Kan han göra något med AIK de andra inte kunde och som han själv inte kunde i Leksand? Jo, han är ju ändå enligt sportchef Anders Gozzi kanske Sveriges bästa tränare. Västervik använde transfer deadline till att sälja ut sina bästa spelare för att återigen rädda ekonomin. Drömläge för AIK att inleda med seger och vi tror man fixar det.

Löven4Ever tippar 1 till 2.40

BIK Karlskoga  –  IF Björklöven
Två formstarka lag drabbar samman i Nobelhallen. BIK med fyra segrar på fem matcher och Björklöven med fem raka. Björklöven har denna säsong haft förvånansvärt lätt för BIK och frågan är om det bir fjärde raka?

Löven4Ever tippar 2 till 2.02

Tingsryds AIF  –  Mora IK

Gästande Mora gick som tåget med fyra raka segrar och snackades om goda utsikter inför slutspelsserien och sen 2-13 på de två senaste. Att säga att TAIF är formstarkt vore också att ta i. Två lag som verkligen behöver poängen.

Löven4Ever tippar 2 till 2.63

Det ena spelet
HC Vita Hästen  –  Södertälje SK, 2
Almtuna IS  –  MODO Hockey, 2
BIK Karlskoga  –  IF Björklöven, 2

Odds: 8,78

Det andra spelet
Kristianstads IK  –  Karlskrona HK, X
Västerås IK  –  Timrå IK, 2
Tingsryds AIF  –  Mora IK, 2

Odds: 25,56

* * *

Dessa spel lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: