Reideborn står mot IK Pantern

Inte helt oväntat tar från Modo inlånade Adam Reideborn platsen direkt mellan stolparna mot IK Pantern, då Kevin Lindskoug dras med skadeproblem. Den sistnämnde stannar hemma och Andreas Ollikainen tar platsen som backup.

Megazone

För bara en dryg månad sedan stod han en hockeyallsvensk match, då med Timrå MOT Björklöven, men nu är det i Björklövens kasse som sysslan ska lösas och det i nr 33. Björklöven uppger följande på sin hemsida.

– Kevin Lindskoug är lätt skadad och behöver återhämta sig. Därför stannar han hemma och rehabtränar när vi möter Pantern imorgon. Adam Reideborn finns med oss under förmiddagens träning och spelar även med oss under morgondagens match mot Pantern. Andreas Ollikainen tränar för fullt men är inte riktigt är redo för en hel match i Hockeyallsvenskan men kommer att följa med som reservmålvakt, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson.

Kevin ska ha spelat på sprutor mot Timrå, men den stressfraktur han ska dras med så håller det givetvis inte säsongen ut och det är ju därför man lånar in Reideborn.

Johan Löf / AXELLÖF

Kevin Lindskoug stannar hemma och rehabbar när BJörklöven åker den till Skåne för match mot IK Pantern. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone

6 thoughts on “Reideborn står mot IK Pantern

 • 31 januari, 2016 kl. 13:10
  Permalänk

  Varför kan dom inte vara lite schyssta mot Olli och låna ut honom några matcher till ettan så han får tillbaka lite självförtroende och komma igång? Spikar Adam imorgon eller kan jag sätta en mille på en etta? Spåkulan säger X men det känns opålitligt eftersom Löven inte alls verkar vilja vinna på bortaplan i mellanåt. Å andra sidan har spåkulan rätt i 9/10.

  Svar
 • 31 januari, 2016 kl. 13:25
  Permalänk

  Med tanke på ojämnheten denna säsong, skulle jag om jag var du Roy, låta bli att satsa nåt på denna match. Framförallt om du redan har en mille 😛

  Svar
 • 31 januari, 2016 kl. 17:04
  Permalänk

  Jag skulle inte satsa en krona på Löven vinst imorgon med tanke på Reideborns katastrofala genrep då han stod i Modos J 20 match mot Brynäs i lördags. Modo torskade med 2-4 trots att man vann skotten med 28 – 14 Reideborn hade 71,43 % i stats !!!
  Tycker inte heller att Adam såg bra ut då han stod för Timrå vid vårt möte mot dom, nej jag är orolig för att vi får gå poänglösa från morgondagens match. Men jag hoppas jag har fel.

  Svar
  • 31 januari, 2016 kl. 18:06
   Permalänk

   Eller så vänder vi den andra kinden till och minns att Kevin hade en räddningsprocent på 72,00 efter Tingsryd borta i omgång 20 och spikade igen mot Hästen omgången efter. 😉

   Svar
 • 31 januari, 2016 kl. 20:17
  Permalänk

  Tänker faktiskt inte så mycket om målvakterna ärligt talat…desto mer orolig för utespelarna som varit rejält tunna o lätta mot Panterns lag i tidigare möten.
  Hoppas TJ lärt sig nåt till denna match åtminstonde, gick ju inte så bra mot Timrå trots att vi vet allt om dem….
  Jaja … ska väl bli roligt att se

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: