Reflektioner från gårdagsmatchen

3 426 personer fick uppleva det. Ni som missade matchen missade något. vad missade ni då? Det nya Löven! Mer då?

+++

Green Devils, GD och Lövenklacken. Kärt barn har många namn och namnet är egentligen oviktigt. Det viktiga är att dom är bäst! Hörde i glashuset lördags att medlemsantalet sjunkit till ynka 80 (83 efter bloggen och BingoMickes inträde och sen blev det visst några till), men i går lät dom som 483! Fan 683!! I love those guys! Vi må ha spridig många fribiljettter, men bara GD kan skaka liv i Umeå Arena! Tack.

+++

Vilka var för övrigt ljushuvudena som inte fick av ljuset vid Lövenbåset efter introt?

+++

 

Bloggen försökte ju i söndags kolla vad våra konkurrenter erbjuder. Alltifrån affischer, matchprogram, intro och bl.a. pauskaffet hamnade under vår lupp. Vad gäller matchprogrammet som vi först tyckte verkade rätt fattigt framstår efter vår egen premiär som helt ok. Ett papper av betydligt högre kvalite, därtill färgtryck.. Men när det saknas annonser från sponsorer och det inte heller finns koppling till resultatservice blir det rätt djävla oavgjort. Ingen av klubbarna ska dock vara överdrivet stolta, det finns minst sagt en del att jobba på.

+++

Vore intressant att veta vad Jocke Högberg vid ett tillfälle i den andra perioden sa till Russ Moyer. Russ blev mäkta irriterad och ett slagsmål var nära.

+++

Kaffet var ju något annat vi testade och koppen i Umeå Arena var definitivt inte bättre, det vi däremot kan glädjas åt är att det numera serveras mjukglass på ladan. Men det, å bara det kan faktiskt göra att vi kommer riktigt långt i vår. Det är bloggens stora övertygelse, det kan faktiskt göra skillnad.

Kaffet i sig, serverat i en frigolitmugg med lock utan pip kan inte annat få betyget endast en kaffeböna. (Betyg mellan 1 och 5) Men det var varmt iaf och det är ju alltid nåt.

+++

Russ förresten… vi skulle kunna ge vad som helst för att få ha en mick på honom…eller inte. Ha ha. Han snackar ju en hel del…

+++

Bloggen har alltid gillat spelare med huvudet på skaft och det är ofta dom som är kaptener eller assisterande kaptener (kanske just därför?). Noterade att Ass K Jens Ledin plockade pucken ur domarens hand efter att Possler gjort sitt första mål i A-lagströjan. Stort!

+++

Välkommen till Tylers värld Dennis Bäck. Kommentarer överflödiga. Tacklingen var ju också perfekt, även om Piteborna var av en annan mening. Smällen måste nog tagit rätt hårt på Dennis för efter det uttdelade han så många fula grejer varje gång han skulle byta och en Lövare åkte förbi. Såg förresten en reklamskylt vid utvisningsbåset där det stod: har du gjort något puckat? Ring Advokat Per. Han torde ha fått många samtal från Dennis & Co. fast deras problem han han inte avhjälpa. Han är knappast hjärnkirurg.

+++

Målvaktsbyte efter 9.57 i tredje vid 1-7? Nja, men nu höll ju faktiskt exlövet  Marcus Nyberg nollan och vann matchen i matchen mot DW. Nyberg förresten. Tur du inte lirar i NHL eller att DW kör med deras oskrivna regler. Då hade du fått känna av det Tommy Salo fick erfara. Målvakter lägger sig inte i slagsmål, även om det sker i hans närhet.

+++

Snygg gest av Johan Jarl när han kollade att allt var OK med Daniel "Ragge" Olofsson efter bentacklingen av Russ.

+++

Domare Svensson då? ja, maken till dåligt spelsinne har man sällan sett. Lät de flesta situationer mynna ut i bråk för att sen ta en dubbelutvisning.  Om det är feghet eller dålig känsla ska vi låta vara osagt. Irriterande är det i alla fall.

+++

0 thoughts on “Reflektioner från gårdagsmatchen

 • 22 september, 2011 kl. 21:40
  Permalänk

  Tack för tipset, men jag har redan förberett ett inlägg med just denna video 😉

  Svar
 • 22 september, 2011 kl. 22:22
  Permalänk

  Det var ingen bentackling, vi såg den perfekt, hade blivit en perfekt tackling om inte ”Ragge” hade hoppat undan…därför den tog på benet.

  Svar
 • 22 september, 2011 kl. 22:45
  Permalänk

  Jättebra inlägg, MEN jag skulle önska att du kunde byta ut svordomarna mot snälla ord som sjutsicken eller fy bubblan eller dylikt.

  JA! Jag VET att jag är 28 år GAMMAL, men vi lever som sagt i ett fritt land (jag kan ha fel om man tänker på FRA-lagen).

  Jag läser så gott som alla dina inlägg, men jag är inte riktigt förtjust att du svär i var & vartannat inlägg. Svordomar får du använda på läktaren när alla domare gör en dålig insats eller på krogen.

  Ta detta som konstruktiv kritik & inget annat, OK? 😉

  Svar
 • 23 september, 2011 kl. 06:51
  Permalänk

  Svar till john (2011-09-22 22:22)
  Och hur blir bentacklingar till? Sällan någon siktar på benet utan dom blir ju till när motståndaren försöker undvika tåget som kommer. Som tacklare har du ansvar för kroppen, precis som en spelare har ansvar för för klubban vid hög klubba.

  Svar
 • 23 september, 2011 kl. 06:57
  Permalänk

  Svar till Kristoffer Grundström (2011-09-22 22:45)
  Vi prövar: ”…men i går lät dom som 483! För sjutsicken 683!!”

  ”..blir det fy bubblan oavgjort”

  Nä, det funkar inte. Du får attans blunda med jämna mellanrum, Kristoffer, för skönmåla språket blir det tjyvingen inte tal om.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: