Reflektioner från gårdagsmatchen

 Det tog ett tag innan målen trillade in, men så här kommer det att set ut och vad kan vi få räkna med, när vi möter lag som har 100 % fokus på försvarsspelet. Vad var då våra refelektioner?

+++

När jag spelade innebandy i formstora dagar hade vi alltid en regelgenomgång av nya regler inför varje säsong. När Löven får straff släpper man in William Quist på isen trots att den var Jens Persson som hindrades i friläge. bestämmelse 509 a) i regelboken säger: ) I de situationer när en spelare är fri och domaren utdömer ett straffslag, ska den spelaren som blev av med sitt friläge utföra straffslaget. En ny regel alltså, men det verkar Löven ha missat. Dags för regelskola?

+++

Det är inte bara Löven och publiken vädrar morgonluft utan även vaktmästeriet. Snacka om att de var på tå igår. Härlig utveckling.

+++

Nytt matchprogram. Snyggt, enkelt och billigt. 10 kr är inte mycket att säga om

+++.

Björklöven börjar återigen sälja biljetter på stan, nämligen via Saedéns tobak. Underbart! Lättillgänglighet är A och O.

+++

Blev rätt förvånad när yngre broder Ludwig Eriksson (66 i Teg) skulle bråka med storebrorsan Alexander efter Tylers tilltag. Ludwig förresten och hans vapendragare Johan Björkstad (55), hur töntigt är det inte när man verkar ha snackat ihop sig att vara tuff i varenda situation. Onödig fasthållningar, tröjdragningar, puffande på hjälmar vid varje situation vid Tegskassen? Självklart ska man hålla rent framför sin kasse, men efter avblåsning utan någong situation uppstått?

+++

Kvällens kommentar. När Löwe fajtades med gorillan och vann var rösten i hallen snabb: – Där fick han så han teg!

+++

Knäckte pubkiksiffran.:D Varför lirade jag inte på Lotto?

+++

Skönt med spelare som lyder. Vi upptäckte att mållampan vid målet på ismaskinssidan var trasig och skojade om att Löven inte fick göra något mål i andra och riktigt härligt med spelare som fattar order. Kändes nästan som om Jon avvaktade med skottet i slutsekunden av andra för att safe´a.:)

+++

När ska spelare/Ledare lära sig att man inte KAN snacka sig ur saker?

+++

The Sandwich var inne på det igår, men jag måste bara ta det igen: Jons assist till Jarls Kasse. En liten vickning med axeln, en klassiskt ögonfint och Jarl får ytor stora som Värmlands skogar att sätta målet. Underbart.

+++

Grattis Johan Jarl till säsongens första kasse. Den kom kanske inte när den behövdes men visst behövdes den, Johan?

+++

Saker stora som Värmlands skogar förresten: Uppspelsvarianten där två forwards stannar uppe på bortre blå för att dra med sig backarna, för att ge William Quist just maximala ytor att hämta fart och komma som ett jehu genom mittzon. Enkelt och mycket effektivt. Väntar bara på första kassen på den varianten.

+++

Ps. William Quist kanske borde starta en blomesteraffär? Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: