Reflektioner efter Vita Hästen

Vad ska man säga? Ett Vita Hästen som var det sämsta jag sett i T3 Center denna säsong. Ja, utöver domaren och Björklöven då. Här kommer fler reflektioner.

Ja, många reflektioner blir det inte. Är så innerligt besviken just nu. Visst anade man en viss reaktion efter Modomatchen men så till den milda grad? Nä, ska det se ut så här så är det ingen idé med dessa sköna härliga inramningar. Du måste kunna ställa om. Inte svårare än så. Poängen i Övik blir ju liksom värdelös. Ett lag som Vita Hästen ska vi bara på hemmaplan slå alla dagar i veckan. Nu blev det här den femte raka förlusten efter liknande derbyfester. Genant att vi inte klarar av att handskas med det på ett bättre sätt.

Att vi sen faller på ett så givet sätt som mål i PP av Palmberg så ett sätt som Vita Hästen gjort hela säsongen. Två pass i sidled och skott från högerkanten. Mer lättläst än när firma Öhman/Palmebjörk härjade på den gamla goda tiden. Det är bara ställa ut en spelare mellan point och Palmberg.

Symptomatiskt för Lövens insats var ju spel med för många man i slutet. Backman tror inte sina ögon. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna
.

Sen ska jag inte skylla förlusten på domare Holm, men att han får fortsätta? Det är en fara för hockeyallsvenskan och var precis lika dålig åt bägge håll. Nu var bara Vita Hästen så mycket bättre på att utnyttja läget. Vårt PP är så oerhört visset just. Skulle verkligen vilja se statistik över hur stor del av ett PP lägen verkligen spenderar i anfallszon. I lövens fall måste den tiden vsra oerhört liten. Vänder vi sen delen av tid i PK torde vi ju leda den ligan med lätthet. Känns som att vi spenderar nära nog samtliga 120 sek i egen zon ned en box liten som en ostbricka
Nä, nu checkar jag ut och ser en dålig serie som straff. Vore ju bedrövligt om TV skulle vara bättre än live?

Någon annan som har något att tillägga? Håll er inom ramen bara…

 

4 thoughts on “Reflektioner efter Vita Hästen

 • 20 november, 2017 kl. 08:05
  Permalänk

  Man blir inte riktigt klok på löven i vinter,,igen.
  Visst det kändes som att det skulle bli en seg tillställning ikväll,kanske för att man har sett hur de brukar vara men så där dåligt trodde man inte!
  Vi behöver få igång Emmerdahl snart så att det blir mer styrka bakåt,lite för mycket slarv igen.
  Jaja…känns bara som man är nere på jorden igen. Och lite till

  Svar
 • 20 november, 2017 kl. 09:38
  Permalänk

  Det var inte domarens fel att Löven spelade som uppstoppade bävrar.

  Sedan, det känns lite som att slå in en öppen dörr men Werner (i den form han är i nu) hade plockat 0-1-målet och där har vi kanske skillnanden mellan 0 och 3 poäng.

  Svar
 • 20 november, 2017 kl. 11:24
  Permalänk

  Skönt att Hage är tillbaka snart..

  Svar
 • 20 november, 2017 kl. 12:39
  Permalänk

  Säger det igen! Dessa Berg o Dal matcher kommer att bli Lövens undergång i hockey allsvenskan. Kan förstå att Fagervall inte godtar den nivån som matchen mot Vita Hästen utgjorde. Men det skall inte spelarna göra hellre. Man skall kunna kräva bättre resultat av dessa. Det verkar som om det har gått troll i laget år från år och att det inte finns någon j-vlar annamma i truppen Nä lite mer kan man kräva av spelare med målet att nå SHL för det är väl det primära målet hoppas jag.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: