Reflektioner efter Vita Hästen

Ytterligare en i raden av bleka insatser där summan av allt är att det negativa kvalet närmar sig. Här kommer fler reflektioner.

Vi vet alla att Björklöven alltid svarar för plattmatcher hemma efter ett derby mot MODO, för två säsonger sedan 2-6 och 2-7 mot BIK Karlskoga och ifjol 2x 1-2 mot just Vita Hästen. Nu vet vi också att vi har ett derby till nere i Övik i omgång 50, vilket innebär att Pantern med största säkerhet kommer att plocka tre poäng i nästa sista omgången. Sen avslutar vi med Leksand borta.

Nu ska vi dock inte gå händelserna i förväg utan beta av den här matchen istället och det tänkte jag göra ganska fort. Det såg som sagt ur som det gjort så många gånger förr denna säsong. Laget har aldrig tränat bättre än just innan denna match (har vi ju aldrig hört förut?) och sen kommer ett riktigt magplask och ingen förstår varför. Avsågade Vita Hästen kunde utan större problem nolla vårt Björklöven i vår egen borg som numera känns så intagen att det känns omöjligt att ta tillbaka den.

Känner inte att det är någon större idé att dryfta den här matchen utan avslutar det här inlägget för att börja med nästa, mina tankat om vad som nu måste ske för att låta den här farsen fortgå är tjänstefel.

Era reflektioner från matchen? Skriv en kommentar…

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: