Reflektioner efter Västervik

Tanken var ju att vi skulle gå på julledighet med en skön känsla i kroppen. Nu är det svårt att peka ut den exakta känslan. Uppgivenhet? Irritation? Frustration? Kanske allihop i en geggig röra? Här kommer fler reflektioner.

Det började ju så bra. Punkt PR uppmärksammades för sin utmärkelse European Excellence Award Punkt PR för kampanjen De rätta färgerna tillsammans med Björklöven i kategorin Sports & lifestyle. Sen inledde vi helt OK där Zack Hamill hade två finfina lägen att ge Björklöven ledningen, men när väl Västervik satte 0-1 kl 19.23 så tog Björklöven okristligt tidigt jullov.

Att gå in i detalj varje mål är inte lönt. Det är laginsatsen som en kväll som igår ska skärskådas och det rejält. Här har vi alltså ett gäng killar som får hålla på med sin hobby, det dom älskar att göra och får bra betalt för det. Hur många kan ärligt säga att de får göra det? Inte många av oss som var på läktaren igår. Frågan är om vi kommer tillbaka? Det är vi som betalar era löner och när ni visar upp en sån avsaknad av vilja, attityd och lust att kämpa, är det fan roligare att huttrande se Umeälven frysa till is. Tycker de ens att det är kul att spela hockey? Frågan är ju helt klart berättigad.

20161221_212018

Ett rejält folktomt T3 Center när slutsignalen ljöd då många fick mer än nog i slutet. Foto:Lövenbloggaren

Det som oroar mig mest är inte det faktum är att vi förlorade utan på det sättet vi förlorade. Att det här alltså finns inom gruppen efter 29 omgångar. Dessa flippflopp vandrande varelser som åker omkring och tror att någon annan ska vända matchen.

Det vi såg igår är inte värdigt det märke våra killar bär på bröstet och jag är så jäkla stolt att Marcus Åkerblom på presskonferensen efter matchen just var inne på detta, även om om han själv är den del av detta. Här har man misslyckats totalt. hela truppen ska fan skämmas efter det här. Hur det sen är möjligt att ha så djupa dalar när topparna är rätt höga är också märkligt. Här har jag redan utsett årets julklapp till hela laget. Ett årskort på Gröna Lund, men utan berg-och dal banan för den kan man utan och innan.Dock extratid i spökhuset så någon kanske kan skrämma igång laget!

Inför matchen prisades alltså klubben för kampanjen #derättafärgerna. Det visade inte spelarna denna match.

Vanligtvis brukar jag morgonen efter en match få ändra rejält i mina reflektioner då de skrivs direkt efter matchen och ofta i affekt efter en förlust. Denna gång är det inte så. Nu vaknade jag lika heligt förbannad och har bara lagt till denna mening.

Bra så. Nu tar vi jul!

5 thoughts on “Reflektioner efter Västervik

 • 22 december, 2016 kl. 08:52
  Permalänk

  illa illa..när man trodde på en uppgång o bättring så blev det tvärtom.
  Löven har verkligen låga lägstanivåer.
  Nä känns inte bra det här.

  Svar
 • 22 december, 2016 kl. 11:07
  Permalänk

  Vi får sikta på att hålla oss kvar i år också. Med överlägset flest insläppta mål i serien och en defensiv som knappt håller division 1-klass efter 29 omgångar, så är det bara att inse faktum.

  Vi är lika ojämna som om Mount Everest och Marianergraven skulle övergå i varandra.

  God Jul och grått nytt hår önskar jag till er som Löven-supporter, ni gör ett grymt jobb med bloggen.

  Svar
 • 22 december, 2016 kl. 11:52
  Permalänk

  Det här är truppen som ledningen ville ha !
  Det här är truppen som ska göra det !

  Det här e vad hela fjolårs truppen inte va enligt ledningen .

  Nu har dom fått bygga nytt ta in exakt va dom ville ha !

  O det komiska i alltihop är att det ser inte ett skit bättre ut !
  Så än en gång felbyggt o felsammansatt lag !

  O ledningen sitter säkert !?

  Svar
 • 22 december, 2016 kl. 13:03
  Permalänk

  Lördag 17/12 träffar jag på vissa spelare ur lövens trupp ute på krogen och även på systembolaget. Hur kan det komma sig att ledningen tillåter detta mitt i brinnande säsong? Ett jävla svek mot oss supportrar som lägger ner tid och pengar på att se dessa herrar spela hockey. framförallt den hockey som de visade upp igår…. Ta gärna upp den frågan med ledningen.

  Svar
  • 22 december, 2016 kl. 14:08
   Permalänk

   Jag tycker att vi ska komma ihåg att Även Björklövens vuxna spelare är vanliga människor ! Om någon av dem vill ta en öl eller kanske två en kväll när de inte har match dagen efter tycker jag att varken du eller jag har något att göra med . Men att uppträda på ett bra sätt , inte bli full o dum om man är på lokal är inte ok eftersom man är en offentlig person med Björklövens värdegrund bakom sig .

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: