Reflektioner efter Västervik

Inte vackert, inte snygg, men jäklar så viktigt gårdagens seger mot Västervik . Här kommer fler men idag korta reflektioner.

I fjol och i inledningen av denna säsong blev vi bortskämda med segrar, men då de uteblivit på slutet och vi mer sett ut som ett icke slutspelslag än potientiell SHL-kandidat är varje seger oerhört viktig så då får man ta att vi inte glänste så som vi är vana vid. Glänste gjorde dock vårt försvarsspel med Isak Mantler i spetsen som utöver ett antal högklassiga räddningar hade marginalerna och virket med sig.

Det känns som att laget är på rätt väg, men har också känslan att vi måste ha tålamod och ge dom än mer tid.

Kul att Tegsduon fick visa upp sig och sätta det matchavgörande målet.

Kul att Mantler fortsätter göra bra ifrån sig.

Kul att linan med Besse-Andreasson- Liss funkar bättre och bättre.

Kul att vi vann.

Kul att kommentatorn berättade att Västervik hållit nollan de tre senaste hemmamatcherna… NOT. Har du inget att säga, säg inget. Tystnad kan vara rätt tilltalande ibland.

Kul att kommentatorn i den tredje perioden äntligen kom på att det är Västerås vi möter på söndag och inte MODO.

Kul att Västerviks statistikfolk boostar sina egna. Normalt brukar lagen få ihop tre regelrätta tacklingar i snitt per match. Västervik fick ihop…47!

Era reflektioner efter 2-1 mot Västervik?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

9 thoughts on “Reflektioner efter Västervik

 • 14 januari, 2021 kl. 16:29
  Permalänk

  Ehhh…1-2…..tror jag att det blev….!
  Visst,mycket var bättre.Men nu kom Liss till skott.Men,vad händer?Han bommar hela målet vid ett flertal ggr.Få dom på mål,det kanske går att trycka in en retur!!
  Istället åker pucken ur zon,och laget får vända på sig,gång på gång….
  Hägerstam följde väl inte ens med?
  Ullman gjorde väl trots allt några byten??

  Kommetatorn lämnar en övrigt att önska.
  Otrolig på att säga att Löven är ur form,inte vunnit på….x antal matcher.
  Han är lite tröttsam,tycker jag…

  Svar
  • 14 januari, 2021 kl. 18:37
   Permalänk

   Du skulle tycka till och reflektera om matchen, inte mina tjocka fingrar. Som jag skrev i ett annat svar, skrevs på 3 min mellan jobb, packning och middag. Sorry. 🙂

   Svar
   • 14 januari, 2021 kl. 20:59
    Permalänk

    Ber om ursäkt…

    Svar
 • 14 januari, 2021 kl. 17:28
  Permalänk

  Mot Vita Hästen,är du full? 😁

  Svar
  • 14 januari, 2021 kl. 18:34
   Permalänk

   Skrev reflektionerna på 3 min efter jobbet idag. Auto korrekt jävlades nog. Fulll? Nä, då skulle jag få både chef och sambo på mig. 🙂

   Svar
 • 14 januari, 2021 kl. 17:41
  Permalänk

  Vita Hästen? 2-1 mot Västervik. Ja vad ska man säga löven har bara börjat få ordning på defensiven och på sorgebarnet BP. 100% i BP i 2 matcher bra så. Nu ser det bra ut med defensiven nu ska löven bara få ordning på offensiven och på PP. Då börjar det se riktigt bra ut. Ullman kan dem byta ut och låna ut Possler för han har ju floppat totalt. Jag hade stora förhoppningar på honom och trodde att flytta hem till Umeå skulle göra gott för Possler men han är lika kall som de är här i Haparanda -30🤐. Nå ja hoppas att den här segern mot Västervik gör att det lossnar rejält för löven. Hoppas att löven är ur formsvackan och att Timrå får sin i slutspelet!. Nya tag på fredag och förhoppningsvis 3p

  Svar
  • 14 januari, 2021 kl. 18:41
   Permalänk

   Märks att folk blivit bortskämd från förra året… Den som trodde Possler skulle komma in å ösa in poäng är ju totalt vilse han har aldrig gjort mycket poäng. Men visst vi ska inte ha någon som overall är bra i båda zoner utan bara spets spelare som öser in poäng och suger i försvarszon

   Svar
 • 14 januari, 2021 kl. 17:41
  Permalänk

  Tycker det är så jävla sorgligt att inte förbundet ställer högre krav på dessa sopor som för statistiken på matcherna förstör så jävla mycket när man vill nörda ner sig i statistiken.. Västervik är inte dom enda som kryddar sina egna lag heller

  Svar
 • 14 januari, 2021 kl. 22:09
  Permalänk

  Härligt med en seger!
  Det finns saker att ta med sig förutom tre poäng.
  – Mantler har växt in i den allsvenska kostymen och gör en kanonmatch!
  – Defensiven och att vi knappt tog en enda utvisning.
  – Coachningen har blivit bättre,vet inte om det beror på att vi hamnat långt nere i en svacka för just avsaknad av coaching och aktivitet i den har varit påtaglig den senaste tiden.
  – Eronen kommer vi ha mycket nytta av.
  – Våra lånespelare,man behöver inte gå över ån för att hämta vatten när det finns närmare…
  Sedan tycker jag fortfarande att med en sådan trupp som vi har så ska vi kunna ha ett annat grundspel som vi har övertaget om matchen och har snabbare uppspel…men det kanske kommer senare….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: