Reflektioner efter Västervik

En lätt smärtsam kväll där vi fick se våra killar med tankarna någon helt annanstans är där och just då och då vinner man inga hockeymatcher. Motivation slår alltid klass. Det är sen gammalt. Här kommer fler reflektioner.

En poäng och seriesegern hade även i praktiken varit klar. En poäng och vi kunde slå det svenska rekordet hemma på fredag. Nu var vi inte nära och även om rekordet är mer för oss vid sidan och även för lederna som pratat mycket om morötter för att motivera sig. Kanske för Fagervall/Kimby, men hade det har något betydelse i nån större utsträckning för våra killar hade de nog visat lite mer vilja och attityd. De har tankarna på matcher som börjar om knappt två veckor, svårare än så är det inte. Samtidigt är det grymt frustrerande när man förstås måste följa dessa 135 minuter av just frustration. OCH en tanke som en framsynt kollega lyfte. OM vi inte höjer oss på fredag lär vi även då förlora. Då har vi ett vasst Timrå på bortaplan. Gud förbjjude om vi i sista matchen mot Mora måste ta poäng för ett vilt foscherande MODO? Nä, domedagstankar givetvis, men som lövare..

Nu ska jag ärligt säga att jag likt många andra flydde tristessen och fann lycka i att fördriva tiden med annat, som att via sportstats följa Tegs playoff 1 match mot Boden, Oskarshamns och Leksands kamp i botten av SHL-tabellen och även ett och annat klipp på Twitter.

Oväntat tröjbyte gav ingen effekt.

Tar vi med oss något från matchen? Ja, en hyfsad inledning, två mål i PP varav Tyler Vesels mål i spel fem mot tre var en fin variant. Ja, typ det. Sen följer nu nyfikna frågor som varför Brian Cooper inledde matchen i tröja nr 12 men avslutade i nr 10? Nu fick jag en trolig förklaring av en annan skarpögd kollega som noterade att den kan ha gått sönder i någon situation i slutet av andra. Hade man sen stenhårda plastklappor i Plivite? Och till sist: Smetfria puckar måste väl ändå vara århundradets stora lögn?

Era reflektioner efter Västervik? Såg ni HELA matchen eller hittade ni också små tidsfördriv som gjorde kvällen lättare att ta sig igenom? Berätta då i så fall..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: