Reflektioner efter Timrå IK

Ett inledningsvis effektivt löven, ett ställningskrig och ett överjävligt jobbigt slut. Här kommer fler reflektioner.

Detta skulle liksom bli ett sånt där glatt reflekterande där man drog på smilbanden åt han på läktaren som helt plötsligt i eufori utbrast -Nä nu jävlar börjar Fredriksson tacklas! eller att en kämpe som Messy Jonsson fick måla och bjuda på en trippelfiol som hette duga eller att man fick ett snack med Jon Palmebjörk, men inte dåh!

Åkerblom pratade på presskonferensen om att det var oerhört snöpligt att vi förlorade. Jag säger att det är åt helvete för dåligt! Inte att vi förlorade i sig då Timrå var minst lika bra, men på sättet vi gör det! Har vi krigat så pass som vi gjorde ska vi inte agera som vi gör när vi får powerplay. Man pratar om att hålla puck, men lika fullt tar Lucas Ekeståhl-Jonsson skott efter tre sekunder och Timrå får puck och kan kontra in kvitteringen. Om det är Lucas beslut att ta skottet eller Marcus Åkerbloms flathet i att inte agera mot Lucas genom att bänka honom för att han inte följde den uppgjorda planen som gör mig mest förbannad vet jag inte. Man lär sig som förälder tidigt att inte komma med tomma hot för det lär sig småbarn snabbt. Det gäller även vuxna. -Lucas är ju en sån spelare så han har ju all rätt att göra det, har karln mage att följa upp med. Rätt att göra vad? Skita i den uppgjorda planen? Då kan vi ju bara lägga ned direkt! Är det inte just det du Marcus Åkerblom messade om häromdagen, att du inte nådde fram till vissa spelare och hotade med begränsad speltid om det inte förbättrades??

Sen härsknar han till när han åter får den logiska frågan varför man ställer Niklas Pavel utanför laget gång efter annan och han ska fan inte ta ton mot journalister för att frågan ställs. Det finns ingen i min omgivning som förstår något, förmodligen inte i Gustav Petterssons och ingen annan i hela T3 Center heller. När du snackar om att leverera och spelare inte gör det men får fullt förtroende dag efter dag, då kommer frågan att ställas fler gånger!

Nu blev det här mycket mot tränare Åkerblom än mot laget, men som man bäddar får man ligga.

Fan , det här skulle bli en trevlig kväll, men nog borde man väl fattat att fredagen den 13:e skulle få en att åter gå till sängs förbannad!

Era tankar då? Skriv av er…

10 thoughts on “Reflektioner efter Timrå IK

 • 14 januari, 2017 kl. 08:32
  Permalänk

  Spontant känns åkerblom som en ligth version av Bert Robertsson. Man grinar utåt o säger saker, men gör nått annat. Törs nästan lova att Pavel inte spelar nästa match heller, nu måste ju Åkerblom hålla fast vid att dom andra backarna är ” bättre ” fast minst 4 av dom är sämre än Pavel. Sen tycker jag att Linus var grym ikväll, ingen skugga ska falla på han. Åkerblom och dalle måste bort till nästa säsong, så är det bara. Har följt löven i +35 år, börjar ledsna nu på hur allt missköts. Ta hit randy edmonds igen

  Svar
 • 14 januari, 2017 kl. 08:37
  Permalänk

  Finns en tråd på fejan om Pavels situation.
  Åkerblom tycker helt enkelt att Pavel är den sämsta backen.Tror Åkerblom måste tänka om

  Svar
 • 14 januari, 2017 kl. 10:14
  Permalänk

  Bra skrivet, skönt att läsa att frustrationen är delad hos oss alla! Satte känsla på gårdagen.

  Svar
 • 14 januari, 2017 kl. 10:48
  Permalänk

  Bra skrikit. Han kan inte bara stå och gorma och sedan inte göta något när någon underpresterar i realtid. Kanske väger han in för mycket hur spelarna presterar på träning. Det enda man har att säga efter en sån här styggelse till avslutning är F********N!!

  Svar
 • 14 januari, 2017 kl. 12:33
  Permalänk

  Så jävla trött på åkerblom, stort misstag att behålla detta mähä när vi sparkade tj. Hoppas vi grejer denna säsong så får vi återigen städa upp i staben.

  Svar
 • 14 januari, 2017 kl. 12:48
  Permalänk

  Åkerblom är en skitlösning som huvudtränare .
  O har varit det hela tiden !

  Laget fick en boost dom första 10 matcherna Åkerblom tog över efter det att Tommy blev sparkad .
  Sen har ingenting sett ett skit bättre ut !?

  Åkerbloms ledarskap o aktiva coaching fungerar inte . Han använder inte laget rätt .

  Tyvärr en en gång ett skitbeslut i från ledningen.

  Varför envisas me o göra fel o ta fel beslut år efter år ! Alla o då menar jag alla visste att Åkerblom inte e lösningen på lövens problem när Tommy fick gå !

  Visst det kanske va den billigaste o enklaste lösningen . Men herregud !

  Det blev visst fel igen !

  Spelare som underpresterar och en
  ledning som tar fel beslut år efter år efter år !

  Man blir så less . Hockey och Björklöven är inte ens kul längre !

  Det enda sättet den här säsongen kan räddas på är att Joakim Fagervall trots att han sagt att han inte ska stå i båset .

  Tar sitt ansvar o sparkar herr Åkerblom o tar över rollen som tränare !

  Ju fortare detta görs ju fortare går det att plocka poäng o börja klättra några platser .

  Med med Åkerblom kvar i båset slutar detta i negativt kval och då kan allt hända för då är det så mycket mer än bara hockey !

  Svar
 • 14 januari, 2017 kl. 13:24
  Permalänk

  Med hur mycket jag än håller med er, så tror jag inte att fagge i båset är lösningen på allt. Föreningen måste se inom sig vart allt stockar sig, det finns nån som låset hela föreningen. Jag jobbade inom löven i drygt tre år på 90 talets slut, och då var det massa som måste gå igenom vissa herrars händer. Har inte detta släppts kommer vi aldrig ur detta vakum. Sen skulle löven nog passa på att ta in Tomas Sandlin som mentor nu, där finns det kunskap som räcker till

  Svar
  • 14 januari, 2017 kl. 13:47
   Permalänk

   Du måste skämta , ta in Tomas Sandlin som mentor ! ? Han fick kicken från Kiruna igår så duger han han inte i div så vad ska han kunna tillföra på den här nivån ?

   Svar
   • 14 januari, 2017 kl. 13:48
    Permalänk

    Div 1 skulle det vara

    Svar
 • 14 januari, 2017 kl. 16:56
  Permalänk

  En liten fundering är varför alla bara gormar om Åkerblom när det är Jäger som är ansvarig för backarna? Vad är det vi har problem med?… Vi släpper ju in minimum 3 mål VARJE match

  Varför har ingen, varken Löven4Ever, Lövenbloggen, VK, VF, andra media eller fans på sociala medier hängt ut honom?

  Varför går han fri?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: