Reflektioner efter Timrå i final 4

Trots en bättre insats och kanske främst en bättre inledning kunde vi inte rå på Timrå den här gången heller och nu krävs ett mirakel för att SHL inte ska förbli en dröm minst en säsong till. Här kommer fler reflektioner.

Jag sa det efter match tre och säger det igen. Björklöven står inte att känna igen och även om lagets insatser svajat under säsongen hävdar jag fortfarande att sviterna av det senaste Coronautbrottet är orsaken till de två senaste insatserna. Vi har inte det som krävs för att utmana en mycket piggare Timrå. Vi hade våra chanser i inledningen och något av de chanser vi skakade fram via Olle Liss och Francis Perron måste sitta för att vi ska ha en liten chans att skaka Timrå. När vi sen bjuder på de bägge inledande målen, när Per Svensson får personifiera vår säsong med ett av säsongens märkligaste mål, jag då finns det inte på världsbilden att vi ska kunna vinna.

Vi ger förstås inte upp, vi kanske är piggare i morgon och OM vi har marginalerna med oss, OM vi på något märkligt sätt kunnat vila ut, OM får första målet och OM Timrå går in i någon oväntat mental förvandling, så kanske chansen finns. Vi ger aldrig upp, även om Corona gjort sitt bästa för att sätta käppar i hjulet under två raka säsonger.

En fundering. Vi registrerade Växjös Guldhjälte Erik Källgren som namngiven målvakt den 14 februari. Nu är hans säsong över efter gårdagens SM-guld. Hur tänker man där? Vi har sökt Per Kenttä utan framgång, men vitsen med att namnge en spelare är ju att kunna använda den om det behövs och nu skulle ju faktiskt vara ett yppeligt tillfälle. Förvisso kanske han skulle ha svårt att ställa om men är väl bättre efter ett guld än efter att ha förlorat i en kvart, semi eller final?

Era reflektioner efter 2-6 mot Timrå?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: