Reflektioner efter Timrå

Utspelade i knappt första halvan av matchen men räddades kvar av en smått fantastisk Kevin Poulin i målet. Sen blev det lite bättre, men till slut skulle utvisningarna åter fälla laget och den tredje raka förlusten var ett faktum. Här kommer fler reflektioner.

Trots ett antal skott i virket så var det aldrig något snack om vilket lag som var det klart bättre och var de inte favorit till SHL-platsen innan så är de det nu. Timrå är just nu riktigt bra. Björklöven? Not so much.

Visst, det är inte nu som det ska avgöras, men Björklövens prestationer på sistone får en att fundera vad som är det egentliga felet. Visst blev det bättre ju längre matchen led, men jag upplever inte att vi är ett lag just nu. Gruppkänslan verkar som bortblåst. Vi saknar nära på helt vilja att så väl vinna närkamper som att tron på att vi faktiskt kan anfalla. Vi har ett gäng kreativa spelare som ifjol lekte också, men i år fått ström i klubborna. Vi har ingen som leder laget och det kanske är problemet? Vi har för många som skulle vara ledande spelare i andra lag, men alla i klump så blir det liksom ingen. Alla bara väntar att någon annan ska göra det.

Återigen , det är inte nu vi ska vara bäst, men det finns ingen berömd knapp att trycka på när det vankas slutspel. Då ska vinnarkänslan och vinnarmentaliteten finnas där och den bygger du inte upp på en vecka. Vi hade den i de tio inledande matcherna. Spelade inte en imponerande hockey, men hittade hela tiden sätt att vinna matcher. Dit måste vi igen. Då var den gemensamma nämnaren med igår Kevin Poulin. Han är en målvakt som kan vinna matcher åt sitt lag och förhoppningsvis gör han det redan i morgon mot Almtuna.

Väljer idag pga. lite sena reflektioner pga. av skidåkning att inte gå igenom matchen i detalj utom en. Pontus Andreassons tunnel som siste man i PP. Det är sånt man betalar entrén för. Wow!

Era sena reflektioner mot Timrå? Skriv en kommentar

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Reflektioner efter Timrå

 • 28 december, 2020 kl. 23:20
  Permalänk

  Har svårt att riktigt släppa dom senaste matcherna. Men,om jag dock reflekterar bakåt,så har det trots vinster,inte sett så bra ut som man hade förväntat sig.Storsegrarna mot Västerås och Bik,javisst.Men där låg vi ganska risigt till i början av matcherna.Poulin avgjorde mycket i början.Försvarsspelet är ju grunden,sägs det.Trots vad många tycker (även jag)uppgradering av försvaret så funkar det liksom inte som ifjol.Känns som det finns ingen balans,hur det än coachas i backparen.Det enda som något så när klickade i början var Rahimi/Plant.
  Vissa matcher såg det t o m riktigt stabilt ut.Plants fina skridskor,Rahimis lugn.
  Norbe var rent av dominant i Karlskrona.
  På nått sätt kommer han inte riktigt till nu.
  Ska självklart inte vara bäst nu,behövs säkert senare,men ändå?Är säker på att det kommer att vända.Gäller som vanligt att fokusera på rätt saker.Borde komma en urladdning snart.Hutch tillbaka imorgon. Hoppas även Plant närmar sig snart.Bara att bita ihop…..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: