Reflektioner efter Mora IK

Jaha, man trodde att vi fått go i laget och tagit ett kliv efter två raka segrar, men efter kvällens insats är alla säsongens frågor åter på bordet. Här kommer fler reflektioner.

Kanske skulle man trott på känslan man fick redan innan nedsläpp när man gjorde kameran redo…och sen kom ingenting. Vad tänker jag på? Jo, när vi signar en SHL-spelare av Kesley Tessiers klass så kan man inte ens presentera honom inför hemmapubliken. Jo, i lineupen, men det är liksom inte samma sak och det är lite löven i år. Allt blir halvdant. Ifjol hottade man upp exempelvis powerbreaks med presentationer av förlängningar av spelare. Nu är det ett pressmeddelande till media, thats it.

Halvdant var jag inne på. Inledningen var helt OK och vårt 1-0 riktigt hockeygodis. I en 3 mot 1 läge så passade Brock Trotter och Rasmus Bengtsson ett par gånger innan den sistnämnde satte sitt första mål i Björklöven mycket snyggt placerat bakom Moras Jacob Johansson. Rasmus borde nästan ha haft ett dubbelass på den. 🙂 Sen fick vi väl mest se en halvsömnig förstaperiod som som sagt var helt OK.

23692936681_b1b0535313_b (1)

Rasmus Bengtsson satte sitt första mål för Björklöven, men trots det blev det förlust. Foto:AXELLÖF

För fler Lövenbilder, klicka HÄR.

Den andra perioden skrev jag på Twitter om en period vi nästa säsong inte kommer komma ihåg. Bra så.

Den tredje då? Ja, i de matcher vi lett efter två perioder hade vi vunnit 85 % av dessa tidigare. Den statistiken är numera sämre som ni förstår. 0-3 och totalt sett en rent bedrövlig insats av de våra. Visst vi hade en puck inne som rättmätigt dömdes bort för spark på Nicklas Johansson och en puck i ribban av Jesper Lindgren och inledde hyfsat med ex 5-1 i skott efter fem minuter, men när väl Mora tilläts kvitter kände man snabbt vart det skulle barka. När man väl kvitterat så hade vi väl 2 skott på mål eller något sånt och det är nästan ohyggligt konstigt hur ett lag med så många bra spelare på pappret kan prestera en så själlös, menlös, intetsägande, viljelös, håglös, handfallen och totalt ofarlig hockey när det som bäst behövs. Hittar ni fler beskrivningar på spelet i tredje perioden så skriv gärna dessa i en kommentar.

En sak jag ofta tänker på är hur motståndarnas backar står upp på blålinjen, men att våra tror sig spela säkert genom att backa ända in i egen tekningscirkel. Vi ger sådana enorma ytor för motståndarna att operera på, men för oss tar det stopp vilket tvingar oss att ta dåliga dump där vi inte har några spelare. Vi får aldrig eller i alla fall väldigt sällan puck på spelar med högst fart. Vi saknar helt tajning i allt vi gör och ofta ser det ut som det är första gången spelarna spelar ihop.

Pratade med en hel del hockeyfolk efter matchen och de var inte nådiga i sin dom mot tränarduon. -Det spelar ingen roll vem du tar hit. Det kommer se likadant ut. Det blir ju så när du inte ha en spelidé, sa en. -Ingen verkar veta vad de ska göra, sa en annan. -Hade Waltin varit kvar hade ni sett ett jäkla driv i tredje, sa en tredje.

Jag är verkligen för kontinuitet och tror inte på att sparka tränare till höger och vänster, men vad ska väcka laget? Det här är bra spelare, men de får inte ens ut hälften av sitt kunnande. Har vi som målsättning att ta en slutspelsplats måste något hända. Vill vi bara undvika kval kan vi nog bara köra på och låta Tommy bygga nytt lag till nästa år. Tror han kan bli bra på sikt, men finns tålamodet och modet att släppa den här säsongen? Vad tycker ni?

48 thoughts on “Reflektioner efter Mora IK

 • 8 januari, 2016 kl. 07:17
  Permalänk

  Vad är det som tyder på at TJ ska få ut nåt av det här?
  Finns inga linjer eller tanke bakom spelet och byts i kedjorna kors och tvärs.
  Nä de fungerar inte.
  Skönt me uppehåll ,många käftsmällar i vinter har de varit med handflatan men igår kändes det som en knytnäven i båda kindorna!!!

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 07:31
  Permalänk

  Tommy bli bra på sikt? -Du skojar?
  Han har gjort om bra spelare till nästintill värdelösa. Vilka som kommer hit ska bli bättre eller bibehålla sin form? Vilka centrar ska man hämta som håller? Inte ens rutinerade gubbar som Öhman och Edblom får ju ihop spelet. T.om Trotter som är en 1-2 Lina-gubbe i SHL/AHL har ju samma snitt som i AHL här i Hockeyallsvenskan. Säg att du skojade? Måste ju se att det är Tommy som är värdelös, tyvärr.

  Som grädde på moset fick du ju 12(?) målet i rad i baken utan ett enda framåt vid uttag av målvakten. Bara en sådan sak! Kolla bara Jons Sparta tagit ut målvakten 2 matcher i rad och kvitterat i samtliga! Senast av Jon själv, vem annars? Förvisso fick han bara assist för skottet gick via en medspelare.

  Svar
  • 8 januari, 2016 kl. 07:52
   Permalänk

   vad jag menar Roy är någon jävla fason måste han kunna få på denna. Han har ändå bossat över Brynäs i över 200 SHL matcher varav man vann mer än hälften. Någon kunskap måste finnas och jag tänker även på kostanden att sparka honom. Samtidigt är varje usel match en orsak för publiken att stanna hemma och det kostar i slutändan än mer än vad Tommy har in i plånboken.

   Sen är det ju snudd på rekord (om det inte redan är det) att inte lyckas sätta en enda puck med uttagen målvakt och hart när mål i baken varenda eviga gång.

   Svar
   • 8 januari, 2016 kl. 07:55
    Permalänk

    Du vet inte varför TJ fick sparken från Brynäs va?

    Svar
    • 8 januari, 2016 kl. 08:15
     Permalänk

     Vi vet ju att Brynäs inte levererade, men om du har mer ingående detaljer så får du gärna brodera ut dom.

     Svar
     • 8 januari, 2016 kl. 13:01
      Permalänk

      Läser du kritiken som då fanns mot Tommy så är den identisk med det vi ser nu. Spelarna var oförberedda och tama. Spelidén höll inte där de gick bort sig konstant och gav bort chanser. Spelet 5 mot 5 vsr katastrofalt. Man skickade iväg lojala Gävle-produkter som producerat under andra och Tommys favoritförklaring när det inte fungerade var att han inte visste vad som var fel. Det är skrämmande likt.

 • 8 januari, 2016 kl. 07:46
  Permalänk

  Tror att motståndares backar VET att dom är bättre tränad och att dom orkar ta ett hemjobb om man nu skulle tappa puck, Lövens gubbar ser så tröttkörda ut… första 10-12min så ser det okej ut men sen så är det syrgas på hela laget…

  Svar
  • 8 januari, 2016 kl. 07:55
   Permalänk

   Fast man säger ju att man är bra tränad, men vad jämför man med då? Sig själva som man gjorde när man sa att man var i bra form utan att ha spelat match på tio dagar? Håller med dig, mer ofta väldigt tröttkört ut i tredje. Inte i närheten av ifjol, men då fanns också en ledare med skärbrännare i båset om du inte gav 110 %.

   Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 08:23
  Permalänk

  Sparka tränarduon nu. Visst det blir en ekonomisk smäll. Men missat play off och samma sörja nästa säsong kostar oxå!! Lär ju va tomt på läktaren snart och även nästa säsong. Ingen tror ju på detta eller tycker detta är kul att titta på. Agera

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 08:50
  Permalänk

  ”Jo, i lineupen, men det är liksom inte samma sak och det är lite löven i år. Allt blir halvdant.”
  Lite löven i år? Detta är löven! Samma visa år efter år.

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 08:58
  Permalänk

  Tänk bara så många flera lag (as )som sitter med betydligt sämre budget i utgångsläget och ändå får ett bättre hockeylag än oss.
  Mora..vadå?
  En liten dala ort..som många andra lag i as
  Måste säga att man är full av beundran

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 09:12
  Permalänk

  Det är inget fel på spelarna. Vi har gjort massa mål i PP (flest?), vi har näst bäst BP vi har en målvakt som är bäst när han är som bäst och helt OK när han är som sämst, vi är bäst på tekningar och tredje bäst på innehav.

  Vi är väldigt dåliga på att göra mål fem mot fem. Räknar vi bort BP och PP ligger vi på 59 mål. Räknar vi bort kontringsmålen från t ex Sandström och Qvist som egentligen inte säger mycket om spelidé (om nu inte det är spelidén) utan mer om individuell prestation ligger vi förmodligen på ett mål per match i snitt ungefär. Lindskoug är också egentligen rätt kass på den typ av spel vi har. Vi drar på oss kontringar och straffar och frilägen är hans svaghet.

  TJ har som ansvar att vi producerar i fem mot fem. Spelarna bevisar i PP att de kan göra mål. Men de vet inte hur man bygger upp ett anfall som resulterar i mål i fem mot fem. Det är ändå grundläggande kan man tycka. TJ har fått chansen. Nu kan han göra något annat tycker jag. Man presterar eller går. Jon presterar direkt i annat lag och killarna levererar makalöst i spelformer som har tydliga mål som PP, BP och tek. De gör ett bra jobb. Tränaren ska göra upp planen för hur vi ska göra i fem mot fem och det är FAIL.

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 10:00
  Permalänk

  Funderar över det här att ta ut målvakten.
  Syftet är att få en gubbe mer i anfallszon
  Alltså vid en sargduell borde vi vara 3 mot 2
  Det såg jag inte igår
  Och varför!!!Jo spelarna tror inte på det.Dom är för rädda
  för ett mål i tom bur.
  Och vi måste bli mer DESPERATA!!!!

  Nu förlorade vi alla 50/50-situationer vid båda strecken
  Mora hade en jävla tur med alla studsar
  Timrå och Sönnsvall spelade inte ett så tajt spel som Mora gör
  Så därför blev vi tagna på sängen av det spelet
  Det visste ju Tommy sen dom förra matcherna men
  han lyckas ändå inte ändra på det

  Sparka Tommy Nja vi har ju inte direkt varit helt under isen
  Klart spelet fungerar jävligt dåligt men vi måste lita på vårat spel!!
  Om nu det finns nåt grundspel??!!

  Svar
  • 8 januari, 2016 kl. 11:01
   Permalänk

   Hasse Båth jag köper inte ditt resonemang att spelet ”inte direkt varit helt under isen”
   Spelet har ju i stort sett hela säsongen varit under isen och större delar BEDRÖVLIGT! Detta såg man även i början på säsongen då vi faktiskt tog poäng men vi ändå spelade helt värdelöst. Jag skulle vilja säga att vi hade grymt tur i början då vi lika gärna direkt hade kunnat haft krisstämpeln som Leksand. Nu storspelade Kevin och vi hade sanslös medstuds då nykomlingar som Pantern mfl pressade oss och egentligen spelade mycket bättre. Finns absolut ingen spelide eller grundspel och snart är redan hela säsongen gången. Med det spelarmaterialet vi har är det så djävulskt under all kritik. Vi kan knappt räkna godkända hela perioder på en hand. Att som förening blunda för att vi har två tränare i båset som kör oss ner i djupaste botten är så illa att jag blir illamående och bedrövad. Förstår ni inte att ni dödar intresset och engagemanget. Kolla bara på stämningen i hallen den senaste tiden. GD är nere på pinsam nivå jämfört hur det sett ut tidigare. Draget i klacken och hallen känns ungefär som under div1 tiden. Jag har full förståelse för att man inte orkar match efter match stå där på H och skrika och ge allt när föreningen pissar oss fans i ansiktet genom att agera så handlingsförlamat och totalt blunda för problemen.

   Sedan måste jag bara ta upp agerandet mellan spelare och ledare.
   Det är uppenbart att tränarna inte har förtroende från spelarna. Tommy J står med armarna i kors och tuggar tuggummi. Han ryter knappt ifrån och man ser han sällan försöka väcka laget. Tommy tar timeout i fel lägen och på läktaren sitter man bara och gapar över misstagen som är så uppenbara. Sedan det här med kommunikationen mellan spelare och ledare i båset. Man ser verkligen hur spelarna skiter i vad Tommy säger, dom kollar inte ens på honom när han står och muttrar några tysta ord bakom ryggen. Slutligen efter ytterligare bedrövliga insatser drar han någon bortförklaring på presskonferensen där han tycker att han fick igång spelarna efter ett bra snack. Herregud man smäller ju av som suporter när man hör dessa nonchalanta bortförklaringar. När vi övriga tycker vi underpresterar något kopiöst och göra totala plattmatcher då kan tränarduon dagen efter gå ut med att dom tycker prestationen varit bra. Förstår verkligen inte hur dom kan ha sådan totalt annorlunda syn på matcherna som oss andra. Dessa gånger hör man inte spelarna stå och försvara sig och säga att vi spelade bra, dom är istället ärliga och säger rakt ut att det var bedrövligt. Tydligen har spelarna och ledarna helt olika syner på vad som är bra och dåligt och hur vi egentligen ska prestera.

   Vi i Björklöven måste ställa krav på både spelare och ledare och nu är gränsen nådd!

   Svar
   • 8 januari, 2016 kl. 11:31
    Permalänk

    Inte försvaret utan forecheck och backcheck

    Svar
   • 8 januari, 2016 kl. 11:32
    Permalänk

    Inte direkt under isen!!Men det är så nära drunkning som det kan bli!!!!

    Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 10:47
  Permalänk

  Man ska fan inte bli tagen på sängen för att olika lag spelar olika taight i försvaret.
  Man ska vara bättre, man ska kunna trycka upp tempot… ha ett eget tempo för fan! Löven har ju inget eget tempo. Helt jävla värdelöst.
  Vi hade en kärngrupp som vi spetsade till!
  Den kärngruppen är förstörd, finns ingen harmoni, finns inget förtroende för tränaren. Det finns fan infenting!
  Fy fan! Vinst mot almtuna och Asplöven annars ska fan i mig tränarna ryka.
  Är det sämsta jag sett i ladan sedan Etu Quist säsongen när vi knappt var 100 Pers på stå de flesta matcherna…
  Nää Åkerblom var väl den som satt och valde tränare? Då kan han också stå för klåparens lön, han har ju pengar så det räcker till och blir över…

  Näää fan vad jag skämdes som lövenfan igår… sådan skam!
  Liks förbannat så ser man nästa match och nästa och nästa och nästa.

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 11:17
  Permalänk

  (Lövenbloggaren) du skojar va maken till meningslös tränare har jag inte påträffat ett riktigt skämt att han är kvar än. Noll ambitioner

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 11:22
  Permalänk

  Det som blir uppenbart när man kollar matchen är ju att Mora åker skridskor och har intensitet. Vi har ingenting av detta. Men vi har ju förutsättningarna för det. Var fallerar det? Är vi:

  1. För dåligt tränade?
  2. För nedtränade?
  3. Feltränade?
  4. Utan harmoni i truppen och killarna tar inte i med flit

  Man kan väl klaga hur mycket man vill på spelidé osv men även om vi har en kass spelidé så kräver jag iaf 100% koncentration, intensitet och skridskoåkning

  Svar
  • 8 januari, 2016 kl. 13:30
   Permalänk

   Är väl ändå Tommys uppgift att få igång spelarna! Ingen ser ju att lyssna på karln heller. Bara massa bullshit på pk:na också, hur fan kan man tycka att man gjort ok prestationer när spelarna och publiken sågar insatserna också

   Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 08:41
   Permalänk

   Känns som alternativ nr 4 tycker jag 🙁

   Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 13:33
  Permalänk

  Är så mycket daltande från vissa skribenter att det ställs gör höga krav på laget. Fan vi har ju topp fyra bästa truppen och garanterat bland dom dyraste också. Kanske går bättre om Jonsson kommer in i matchen och börjar se saker som resten av omgivningen

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 15:03
  Permalänk

  Har väntat hela dagen på ett pressmeddelande om att TJ och Åkerblom fått foten. Men icke!!’ Satsn så besviken jag är.

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 15:31
  Permalänk

  Precis!!
  Handlingsförlamat från klubben, även om de kostar nu med tränarbyte så måste något göras som de ser och sett ut!

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 17:19
  Permalänk

  Ja det är inte acceptabelt på något sätt allt annat än playoff är ett gigantiskt fiasko

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 18:03
  Permalänk

  Tror vi att nån VD eller styrelse bryr sig hur mycket vi än tycker i detta forum ?? Näää upp till VDkontoret å säg ifrån………!

  Svar
  • 8 januari, 2016 kl. 18:36
   Permalänk

   Drog iväg ett mail till Fredrik åkerblom och fick svar också tillbaka! Hade jag bott i Umeå hade jag mycket väl kunnat stega in på hans kontor

   Svar
   • 8 januari, 2016 kl. 19:01
    Permalänk

    Av intresse.
    Var svaret nattsvart eller fanns det någon form av ytterst liten ljusglimt… Något hopp…. någonting alls…. eller är det lika bra att alla Lövare håller sig hemma och invänta nästa års div 1 säsong.

    Svar
  • 8 januari, 2016 kl. 18:51
   Permalänk

   Hallå, tror inte att det betyder det minsta att gå upp på kontoret och säga sitt missnöje !
   Har dom inte fattat det som många andra tycker på forumet så är det nog ekonomi dom tänker.
   Spelar ingen roll då..vi får se om man fortsätter så här eller gör nåt åt tränarduon.

   Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 21:51
   Permalänk

   Jo, tro mig, de läser här. Det vet vi om någon.

   Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 18:18
  Permalänk

  Tittade igår kväll på en eftersändning av Luleå – Linköping . De slog mig hur enkelt Luleå spelade sig ur egen zon 2 – 3 pass sen var pucken i anfallszon . Väl där så JOBBAR femman tajt ihop , inget avvaktande !!
  De är milsvidd skildnad mot vad vi ser i T3 arena å löven detta är ingen jämförelse, men skildnaden är STOOOOR. Jobba,jobba,jobba,alla jobbar tillsammans även om spelet hackar.

  Svar
  • 8 januari, 2016 kl. 18:38
   Permalänk

   Tänk om vi haft en riktig tränare, typ rönnkvist, Waltin, lenny Eriksson eller Niklas Eriksson i Almtuna. Vi hade varit lätt topp 3

   Svar
   • 8 januari, 2016 kl. 19:15
    Permalänk

    Förslaget om Waltin som tränare kommer upp nu och då i olika forum . Waltin var en otroligt duktig spelare men har en ledarstil som gjort att han fått avsluta uppdrag i flera klubbar pga mobbing och trakasserier är det något sådant som Björklöven behöver igen ?

    Svar
    • 8 januari, 2016 kl. 21:37
     Permalänk

     Det var en hel del medgångsupportar på H igår
     Tyvärr blev sången lidande

     Svar
    • 8 januari, 2016 kl. 21:38
     Permalänk

     Det är väl det enda förslaget som folk kommer med
     Det gick ju bra ifjol,typ

     Svar
   • 9 januari, 2016 kl. 21:51
    Permalänk

    Både Tommy och Marcus ÄR riktiga tränare, men väl färska att lösa de problem vi har just nu. oklart hur det hade gått med andra tränare.

    Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 20:33
  Permalänk

  Igår slog det mig att det inte var ett dugg kul att vara på ladan längre, och det kändes som att resten av hallen kände likadant. Varför ska man titta på ett lag som inte ser ut att vilja vara där? Väldigt tråkig insikt. skulle stannat hemma.

  Svar
  • 8 januari, 2016 kl. 21:13
   Permalänk

   Stannade hemma för första gången på många år igår !! Så sorgligt att det ska behöva bli så , orkar inte ens läsa vad som skrivs och då är illa .

   Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 21:37
  Permalänk

  Allt är pinsamt dåligt i år, laget spelar helt utan vilja och hjärta. Ser ut som att varenda spelare har parkinson ute på isen, kan inte slå en passning på bladet, kan inte ta emot en puck, en flippass vobblar, bytena är pinsamt dålig, vi håller på ställa till det varje match.

  Sedan matcharrangemanget.. Det är fan division 1 nivå där också. Dom som sköter musiken på lineupen ska fan få sparken, det är så jävla dålig tajming att det finns inte. Spelarna står på blålinjen i 30-40 sekunder innan dom ens öppnar käften i sekretariatet.

  Gör matcherna till en fest, skapa ett maffigt intro med eld och rejäla blinkande lampor. Nu är det några gula jävla figurer som åker runt, som inte har någonting med Björklöven att göra. Intro låten är tam och skapar ingen stämning. ALLT måste ses över till nästa säsong, gör så att ungarna längtar tills matcher med ett grymt intro och en bra spelarprestation.

  Att lägga 4-5.000 per match på att göra ett grymt arrangemang kan lätt göra att du får dit 4-500 personer extra.

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 22:32
  Permalänk

  Min undran är bara om det skurit sig i samarbetet mellan TJ och spelarna? Finns det en stor splittring mellan TJ och stora delar av truppen????

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 21:47
   Permalänk

   En logisk fråga, men inget vi har definitivt svar på idag.

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 00:32
  Permalänk

  Många spelare måste ställa sig framför spegeln & fråga sig själv:

  – Är det här som jag vill vara eller spelar jag enbart för att få lön?
  – Drar alla mot samma håll som jag gör?
  – Sitter luggen rätt?

  Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 01:08
  Permalänk

  Haha, det märks att tcim lagt ner… Lika bra att lägga ner hela den här säsongen också och komma igen till hösten, då det vankas äkta derby mot Teg. DETTA ÄR DET SÄMSTA LÖVEN PRESTERAT SEDAN FÖRENINGEN GRUNDADES!!!

  Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 07:00
  Permalänk

  Mora-matchen var usel men som många skriver har spelet inte varit bra någon gång under säsongen. Drevet går mot tränarna men jag tycker det borde gå mot sportchefen först. Att Löven har en ”topp-4” trupp är bevisligen inte sant. Om spelare inte ens åker skridskor eller kan slå en passning så kan man ha vilken spelidé som helst. Kritik mot tränarna tycker jag borde vara att de inte slår näven i bordet och helt enkelt bänkar underpresterande spelare och tar upp juniorer istället. Känns inte heller som Löven tränar särskilt hårt eller verkligen ”utvärderar matchen på video” …

  Waltin fick laget att överprestera förra året. Med en ”tony pulis” taktik anpassad till materialet och ett vältränat lag som visade vilja. Framåt var det firma Öhman&Palmebjörk&Andersson som bar det stora lasset särskilt i PP.

  I år är Öhman&Palmebjörk&Andersson skuggor av sina forna jag. Öhman har inte tempot kvar i skridskoåkningen, Palmebjörk startade säsongen som en pillerburk och Andersson har bleknat med varje match. Den store värvningen Edblom har varit en besvikelse liksom alla backvärvningar utom LEJ och möjligen Emmerdahl.

  Bra av övriga materialet som är kvar har Karlsson varit samma Karlsson och Quist samma ojämna Quist som förra året. Sandström&Thörnberg lika överhypade skridskoskickliga och värdelösa spelförstörande som förra året. Hetta har inte tempot. Maegaard-Scheel inte talangen. N Johansson kan fortfarande inte trots otaliga matcher hantera puck och titta upp samtidigt. Wargh bryr sig nog inte längre utan kör lite soloräder på skoj. Edström tycks ha tappat all sin talang … VEJ är tyvärr maxpotential div 1 liksom Grundström …

  Oavsett om TJ&MÅ har en dålig spelidé så hade alla ovanstående spelare kunnat prestera bättre i varenda match om de var ”topp-4” material.

  Nä har skrivit det förut och gör det igen. Det stora felet Löven gjorde var att ta in en orutinerad sportchef från Piteå. Nu har han i alla fall fått mer rutin och kanske blir det bättre nästa år …

  Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 10:17
  Permalänk

  Gunnar J. skriver å tycker till om löven i dagens VK ( Sporten tycker till ) !! Tänkvärt .

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 10:38
   Permalänk

   Läste just Gunnars krönika, jag håller med mycket tänkvärt. Det borde vara något för bloggen som har kontakter i omklädningsrummet att forska vidare i. Är det vissa spelare som inte bryr sig och inte lyssnar så ska dom bort. Har inga problem med att dom skulle ”hängas ut”. Om det nu ligger något i Gunnars funderingar.

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 13:38
  Permalänk

  Problemet är Tommy, sluta svamla om att vi inte har en topp trupp. Dock har vi en tränare som får ut noll av materialet. Han är ju huvud tränare och har ansvaret, hans uppgift att se till att laget är där

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: