Reflektioner efter MoDo

Genrepet avslutat och som många av oss tänkte på igår är ju den slitna klyschan ”Dålig genrep ger bra premiär”. Sicken fantastisk premiärmatch det då kommer att bli på alla sätt. Här kommer fler reflektioner.

Vad jag då menar är ju dels att vi inte imponerade, faktiskt långt ifrån, men så gjorde ju även Södertälje. Förlust med 0-4 mot AIk och därmed kommer bägge stå för en bra match Därmed.

Nä, genrepet kan sammanfattas i ett fåtal meningar. Slarvigt och tempofattigt. Kändes som att Björklöven inte var där, något MoDo verkligen var. De hade en helt annan fart i anfallsspelet och sifforna kändes smickrande för vår del. Att vi sedan fick iväg 36 skott kändes i överkant, men ärligt talat var få av dom var riktigt bra målchanser. Vi vick inte heller de där snabba spelomställningarna vi brukar vara så bra på och det har förstås att göra med att förstapasset sällan satt där det skulle. Där ska vi ge MoDo en eloge för ett mycket bra presspel som vi inte alls kunde hantera.

Fint mål i PP. Precis som vi vill se det, men efter det inledande PP:t så var även del spelformen rätt usel. Sen fick vi fortsätta träna på den spelformen man aldrig vill hamna i utöver bra utvisningar, men de tar vi sällan nu för tiden. Mest onödiga i anfallszon. Förstår inte hur svårt det exempelvis kan vara att inte sätta en klubba i ryggen i tid och otid? Sen kan man tycka vad man vill om domarinsatserna. I slutändan går det åt båda håll. Ta bara en sån sak att i första tog man utvisning för allt och knappt något i andra. Måste vara orerhört svårt att spela då.

Nä,nu njuter vi av att ännu en försäsong är över och att vi nu inväntar vi seriepremiären kommande fredag mot Södertälje kl 20.30! Glöm inte det ytterst märkliga tiden. Lycka till ni barnfamiljer!

Era reflektioner av genrepet?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Reflektioner efter MoDo

  • 17 september, 2021 kl. 18:21
    Permalänk

    Ja, backar som både höll puck för länge och slog dåliga pass när passet väl slogs.. Otajmat helt enkelt, och då går tempot ned.
    Glad att barnen är utflugna 😉

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: