Reflektioner efter Karlskrona

I går var Björklöven i stora delar det bättre laget, men vad hjälper det när Karlskrona var effektivare och till slut vann med 4-1. Här kommer fler reflektioner.

Det här inlägget kommer ju mer eller mindre vara en rip off av många andra reflektioner. Björklöven gör en bra insats och borde i mångas ögon och även mina vunnit matchen, men faller på samma sätt som man gjort hela säsongen, nämligen på målskyttet. Vi skapar många bra lägen med vi saknar målskyttar. Det som mest visar på detta är att näst intill alla avslut sitter i kombinatet. Varför då undrar du? Ja, är du inte en van målskytt tittar du mer på pucken när du skjuter än vart luckorna finns och då sitter pucken mitt i målet. En van målskytt tittar upp och söker luckorna. Kika hur de andra lagens skyttekungar gör när de får lägen.

Han i hand med målskyttet går ju spelet i powerplay. Har du dokumenterade målskyttar brukar du också ha ett bra PP.

I morgon väntar ångestmatch mot Västervik och ser där är mer eller mindre ett måste. Västervik gick igår om oss i tabellen och vid eventuell förlust ligger vi fem poäng efter dom. Blir det som Kristoffer Söder sa i den första periodpausen. -Det vore konstigt om det inte släpper snart! Samtidigt såg han ut att titta efter högre makter.

Kristoffer Söder verkar hoppas på högre makter.

Vad tror ni? Skriv en kommentar…

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

6 thoughts on “Reflektioner efter Karlskrona

 • 10 februari, 2019 kl. 14:24
  Permalänk

  Orkar inte längre. …

  Svar
 • 10 februari, 2019 kl. 14:36
  Permalänk

  Statistiken talar sitt tydliga språk. Finns inte så mycket mer att tillägga.

  Svar
 • 10 februari, 2019 kl. 15:22
  Permalänk

  En NORMAL HA keeper ska fan ta 0-2 pucken. Det finns bara inte annat. Sa det borde laggas till i reflektionen att vi har en malvakt som agerar obegripligt o slapper in skitmal minst en/tva ggr per match. Det gor ju inte att utespelarna kanner sig trygga direkt.

  Svar
  • 10 februari, 2019 kl. 15:42
   Permalänk

   Håller med 2 borde han ha tagit..
   som befarat så håller inte målvakterna i löven i vinter…smaskiga värvningar man har gjort generellt… obegripligt!!!

   Svar
 • 10 februari, 2019 kl. 21:40
  Permalänk

  Jaha då var sista livlinan plockad enligt Mrmadhawk och enligt källor så har löven letat målvakt sen Nov.

  Södertälje förstärker målvaktssidan inför slutspurten av HockeyAllsvenskan, då man jagar en plats på topp8, som innebär spel i slutspelsserien.
  Enligt uppgift är Moras målvakt Isak Wallin klar, och lär presenteras inom kort

  Svar
 • 10 februari, 2019 kl. 22:12
  Permalänk

  Läser Mr Madhawk och ser att andra lag förstärker medan Löven sitter still i båten och ingen ror, verkar som ingen tror på uppgiften. Nu måste någon agera innan Almtuna har gått förbi oss. En kvalmatch till Ettan tror inte jag att vi klarar med det självförtroende som truppen har idag.
  AKTION NOW

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: