Reflektioner efter BIK Karlskoga

Nä det behövdes som bäst presterade vi som sämst. Är fortfarande närmast i chock efter gårdagens mycket bleka insats och än en gång verkar det mentala spela laget ett spratt. Nu återstår en chans och det är i morgon. Annars är säsongen över. Här kommer fler reflektioner.

Jag kände inför matchen en viss stolthet att få se matchen på plats. Efter 5-3 segern i match fem spelade vi oss till en matchboll och det på hemmaplan igår. Hoppet var riktigt stort, men ganska snabbt insåg man att det återigen var ett annan Björklöven på isen den här matchen. Visst hade vi det tufft med domsluten och en del tycker vi är gnälliga och därför låter jag det vara bra så. Vi ska ändå kunna prestera bättre än vad vi gjorde men gjort är gjort och historien går inte att ändra på. Inte lönt att beta sig igenom detaljer i matchen utan bara slappna av, andas ut, försöka ta sig igenom dagen och morgondagen och hoppas att vi kan snäppa upp ett par steg och vinna i morgon.

BIK gör en jäkligt bra match, men det är inte dem hockeysverige vill se i final. Det är Timrå-Björklöven. Låt oss bara få det.

Avlutar med det faktum att Olle Liss anmäldes efter matchen för denna.

Ja, det är inte vacker, är det verkligen helt medveten?

Denna friades ju i förra mötet i Umeå.

Öppet för tolkning…

Era reflektioner efter BIK Karlskoga? Skriv en kommetar..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: