Reflektioner efter Almtuna

Med fjärde matchen på sex dagar anades en viss reaktion, men att ett tidigare stabilt och rejält Björklöven skulle förvandlas till en gäng kramgoa mjukdjur överraskande till och med mig. Här kommer fler reflektioner.

Direkt på uppstuds man sägas att Almtuna haft ett tuffare spelschema än vi med fyra matcher på FEM dagar så där kan vi lämna det incitamentet till förlust.

Jag ska snabbt säga att jag i stort sett inte såg mycket av den första perioden då min Crome cast bestämde sig för att även om vi loggade in på rätt match fick vi en andra matchen i samma liga. Nu satt de både inledande baklängesmålen under den tiden och då lutade jag mig tryggt tillbaka mot när jag loggade in på MODO-Mora i onsdags vid 4-0. Det gick bra. Matcher brukar ofta vända i min riktning vid missade mål, men igår förstod jag inte korrelationen mellan SVT (Mello) och Teddybjörnen Fredriksson. Hade jag sett merparten av den första perioden hade jag förstått. Det här var bara en dag då vi inte lämnade skytte gravarna för at vinna. Därtill var insatsen allt för mjuk. Som en teddybjörn.

Matchen då? Ja, relativt lätt att summera. Almtuna fick två lättvindiga mål och det utvisningar som utdömdes var för puck out och felaktig tekning. Så mjuk var matchen. Tänk sen att man skulle få se Axel Ottosson göra en Oskar Steen och att Almtuna till råga på allt gjorde mål på det PP:t! Mage!

Visst kontrade Otto med att göra vårt andra mål i PP på två matcher på enda riktiga fysiska utvisning och det var ju likt AIK-matchen rätt psykologiskt, men vi hade inget att komma med i den här matchen.

2-3 inför den tredje perioden och man trodde att vi skulle lyfta hattarna och se målet, men icke. Det var en sån dag då energin inte fanns att fixa det underläge vi försatte oss i i den första perioden. Vi vann förvisso skotten med 43-19, men det kändes sällan farligt och vi byggde åter upp en ung målvakt och om det fanns det ersättning för det hade Björklöven varit rik som HV71 som nästa säsong kan bli det rikaste Hockeyallsvenskan laget ever! Det var en sån dag på kontoret och bara att knyta näven i skiten och kugga igång igen.

Vill ni ha en snuttetrasa istället för Teddybjörnen Fredriksson kan ni suga på den HÄR skottkartan som rakt igenom luktar, JAG VILL HEM! (Inte många som ville in i skiten så att säga).

Era reflektioner efter Almtuna? Skriv av er..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

One thought on “Reflektioner efter Almtuna

  • 28 februari, 2021 kl. 12:27
    Permalänk

    Det skulle varit 0-2 till oss efter bara 7-8 minuter. Men återigen så har vi så oändligt svårt att träffa mål. Vad har hänt med Liss i år? Från att ha varit en kanonskytt till att ha blivit en brunkare. Han måste bänkas,han håller inte klassen i år.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: