Reflektioner efter 07- mot Timrå i final 2

Soppatorsk, Timrå fick det vi fick matchen innan, men 1-1 efter två finalmatcher får anses ok. Här kommer fler reflektioner.

Tidigt kunde man se att stängde våra uppspel mycket mer effektivt i den första perioden än i den första finalmatchen. Sen var det  lite soppatorsk efter tredje matchen på fyra dagar. Energin från match 1 fanns helt enkelt inte där och Timrå kunde segla iväg till en väldigt enkel seger. Sen fick tyvärr några enskild mindre bra beslut oss att bli rejält decimerade inför fortsättningen då både Daniel Rahimi, som fick matchstraff efter en knätackling och nu stängs av i fyra matcher och Alexander Hellström som tacklade sig ur matchserien nästan lika länge, som fick tre matchers avstängning. Säger inget om detta men nivån när tacklingen mot Adam Plant i match 1 inte anmäldes.

Nä, bara att glömma den här insatsen och hoppas att dagens vila kan få oss att fylla på energidepåerna så vi kan se ett hungrigt och piggt Björklöven imorgon.

Era reflektioner efter final 2?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

6 thoughts on “Reflektioner efter 07- mot Timrå i final 2

 • 20 april, 2021 kl. 16:07
  Permalänk

  Timrå kanske borde kvala mot SDHL istället?

  Svar
 • 20 april, 2021 kl. 17:24
  Permalänk

  Jag håller på Löven i vått och torrt sedan ca 45 år tillbaka. Men: Våra 2 mest rutinerade spelare parkerar sig själva på läktaren för säsongen. När matchen är avgjord och vi är i det mest kritiska läget för klubben på 20 år. Jag finner inte ord. Skandalöst, uselt och skamligt (det gäller f.ö. lagets beteende hela sista perioden). Hoppas Rahimi har tillräckligt med ryggrad för att åtminstone be Hartmann om ursäkt, där han sitter med avslitet ledband i knät. Jag skäms!

  Svar
  • 20 april, 2021 kl. 20:41
   Permalänk

   45 år i vått och torrt verkar vara lite halvtorrt Sven.

   Om du tror att Rahimi med avsikt skadade Hartman så tror jag du har helt fel. Han gick in för en höfttackling men kanske missade vilket var svårt att se på repriserna.

   Ödets ironi är väl att Hartmann borde varit avstängd efter sitt försökt att skicka Plant till ännu en hjärnskakning matchen innan.

   Skäms du.

   Svar
   • 22 april, 2021 kl. 08:14
    Permalänk

    Jag håller med Linus, jag tror inte heller att avsikten var att skada. Men jag tycker faktiskt att Rahimi är vårdslös i den situationen. Och resultatet blir inte bra. Varken för oss eller Hartmann. Sen står jag fast vid att Löven var lite pinsamma i sista perioden. Om det gör mig halvtorr i dina ögon så får jag helt enkelt leva med det.

    Svar
 • 20 april, 2021 kl. 17:38
  Permalänk

  Matchen imorgon blir enormt viktig och att vi vinner den. Vi lär inte vara piggare på torsdag. Tror det hårda matchandet är en rejäl nackdel för oss. Hoppas någon av Belov eller Eronen är spelbara å kan avlasta våra ( förhoppningsvis ) 5 backar….

  Svar
 • 20 april, 2021 kl. 22:41
  Permalänk

  Skönt man inte såg matchen. Vet inte vilka nycklar löven ska ha framöver mot Timrå för att lyckas. Hela laget behöver spela tätt både framåt och bakåt, sluta ta dessa eviga utvisningar. Känslan kunde vara bättre, orkar inte med HA en säsong till.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: