Ranking

Jag är inte först att prata eller visa uppskattning kring Dragskotts rakning av de 15 bästa nyförvärven i division 1. Med Lövenintresse hittar vi i alla fall Tylor Michel på en 12:e plats med motiveringen:

Den rightfattade kanadensaren har förvisso aldrig spelat hockey på svensk mark tidigare och är på sätt och vis en chansning, men uppsidan är enorm och Björklöven kan ha gjort ett riktigt klipp. Tylor Michel kommer troligtvis producera mycket poäng och är dessutom en spelare med en härlig attityd som inte tvekar att ta en fight. En pjäs som alltid står upp för sina lagkamrater och kan bli en publikfavorit i Umeå.

På 15.e plats hittar vi Mikael Persson-Riis med motiveringen:

Forwarden – som bjudit på många sanslöst snygga mål i Division 1 de senaste åren – lämnar för första gången någonsin Skövde på seniornivå. Björklöven kommer ha mycket nytta av Mikael Persson-Riis, trollgubben som är en "mönsterbrytare" av klass och kan göra det oväntade som chockar motståndarna.

Läs hela rankningen här.

+++

Se missar ni väl inte nästa tävling på sponsorhuset? Läs mer här.

+++

På sillyfronten hankar det sig långtsamt framåt. Asplöven uppges ha gjort klart med Brynäs J-20 spelare Martin Hellgren. Han gjorde den gågna säsongen 34 poäng på 41 matcher och fick också chansen i en slutspelsmatch med A-laget. Han var även assisterade lagkapten i juniorlaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: