Randy´s roundtrip!?

Vi har tidigare flaggat för att det kan, eller torde??, komma en förändring gällande positionen sportchef då det enligt hittills kända uppgifter inte klargjorts med Arto Sirviös framtid. Tystnaden eller de otydliga beskeden från IF Björklövens ordförande Mattias Lundberg kan rimligen inte tolkas på annat sätt.

Inte har det blivit mindre spännande då rykten gör gällande att Randy Edmonds ska resa till Sverige inom kort. Kring detta ska Löven4ever göra sitt yttersta för att se ifall det finns något sanning i ryktena och vad i så fall Randy ska göra i Sverige och Umeå. Om det kommer en förändring gällande sportchef känns Randy spontant som ett mycket sexigt namn som höjer hockeypulsen avsevärt. Som sagt, i dagsläget famlar vi i mörker, vi hoppas dock kunna ge något form av besked inom kort.

+ + +

Vi kan numera bekräfta att en f.d. hjälte återfinns på läktaren mot Örebro. Håll i morgon utkik efter en intervju i serien green conection med en otippad hårding.

0 thoughts on “Randy´s roundtrip!?

 • 20 januari, 2010 kl. 19:18
  Permalänk

  Hoppas inte Randy kommer till Björklöven, varken som tränare eller sportchef. Är trött på brunkarmetoder, vill ha kvalité och jävlar anamma

  Svar
 • 20 januari, 2010 kl. 20:52
  Permalänk

  Svar till Ola (2010-01-20 19:18)
  Okej Ola, har du några förslag på sportchef respektive tränare??

  Jag vet inte om han skulle ha kunnat gjort ett bättre jobb än vad Arto gjort den här säsongen, men i det här läget med lite publk och obefintligt intresse skull han i alla fall kunna höja tempen lite. Men jag tror på och röstar för kontinuitet..

  Svar
 • 20 januari, 2010 kl. 21:17
  Permalänk

  Om vi vill börja bygga från grunden med ett långsiktigt tänkande både spelartruppmässigt och ekonomiskt, är Randy helt fel kille. I alla hans klubbar har han nästan bara värvat dyra före-dettingar och kört ekonomin i botten.

  Nej, hellre någon no-name-sportchef som kan få mycket hockey/krona i spelartruppen. Vem är sportchef i Mora idag? Han har byggt helt rätt enligt mig: värva spetskompetens och varva med talang och vilja att utvecklas.

  Svar
 • 20 januari, 2010 kl. 22:03
  Permalänk

  bloggen spekulerar , mycket med tomma rykten från tcim vilket är ganska långtråkigt., på byggar mötet berättades det ganska intresanta planer. släpp randytrådnen!!

  Svar
 • 20 januari, 2010 kl. 22:46
  Permalänk

  Svar till Marty (2010-01-20 21:17)
  Det kanske är som med lumpen, man kommer bara i håg det bästa.

  Det jag minns och först kommer tänka på gällade Edmonds är att han vågade plocka upp och lira killar som Forsgren och Åhlén. Sedan gillade jag att han hade en training camp innan säsongen när spelare bjuds in och att ett visst antal platser står på spel. Men namnet är absolut inte det viktigaste, så länge det är mycket hockey/krona är alla nöjda.

  Klubbdirektören i Mora heter Jan Simons..

  Svar
 • 20 januari, 2010 kl. 23:07
  Permalänk

  Svar till P ero (2010-01-20 22:03)
  Första stället ryktet nådde mig på var från en kommentar här på bloggen. Att det spekuleras hej vilt på TCIM är ju knappast något nytt, men samtidigt lite av charmen med det forumet.

  Att Randy nämns som ett sexigt namn är väl mest för att säsongen känts så fruktansvärt ångestladdad. Varje liten temperaturhöjare har liksom varit nödvändig. Allt handlar ju om självbevarelsedrift…

  Fortfarande är det mest konstigt att inget besked kommit gällande R2, eller sas det något i kväll?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: