Rainersson skriver kontrakt

Erik Rainersson, som varit den junior som skött sig bäst under försäsongen, belönas nu med ett A-lagskontrakt skriver klubben på sin hemsida.

Björklöven har skrivit ett treårskontrakt med egna produkten Erik Rainersson.

Erik Rainersson spelade förra säsongen med Björklövens lag i J20 Elit och försäsongtränade sedan med Björklövens a-lag. Under försäsongen har han bland annat gjort sitt första mål i a-lagströjan när han bidrog till vinsten mot Modo i SCA-cupen.

– Erik Rainersson har verkligen visat framfötterna och har visat en stark vilja att slå sig in laget sen han började försäsongsträningen med oss i våras. Det är också fantastiskt kul när en spelare från de egna leden tar det här klivet som Erik gjort, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall.

– Det känns oerhört kul och det har varit en dröm sen man var liten att få spela inför fansen i den här ishallen. Det här trodde man egentligen inte när man började hockeygymnasiet här men det har alltid varit Björklöven för mig och det känns kul att ha gått hela vägen till a-laget. Jag har också haft oerhört mycket nytta av att jag fått träna med a-laget sen försäsongsträningen började. Där har jag lärt mig vad som krävs för att vara en a-lagsspelare och det gäller inte bara hockeyn utan även på det personliga planet, säger Erik Rainersson.

2 thoughts on “Rainersson skriver kontrakt

 • 18 september, 2017 kl. 14:12
  Permalänk

  Helt rätt att ge Erik Rainersson ett kontrakt. Han har ju övertyga på försäsongen.

  Svar
 • 18 september, 2017 kl. 20:02
  Permalänk

  Riktigt kul med denna satsning på de unga och dessutom 3 års kontrakt. En ung och hungrig trupp!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: