Rahimi ser RBK som ett steg…

Löven4ever ställde några snabba frågor till vår f.d lirare Daniel Rahimi som under sommaren tradats från Vancover till San José. Vi och många andra hoppas självfallet att Daniel någon gång ska ta på sig den gröna tröjan igen. Nu verkar det visserligen som att tröjan kommer vara grön, men då det står Elvenes IK på bröstet så känns det trots allt fel.

Stämmer det att du och Rögle är mycket nära…?

Det mesta är klart med Rögle, det enda som återstår är en del pappersarbete som ska lösas. Vilket känns väldigt skönt. Mina ambitioner kommer alltid att vara att spela i NHL men det finns andra vägar att ta.
 
Hur känner du egentligen inför Sverige och Elitserien?

Känner att det här kan bli ett steg på vägen, än om det kanske kommer att ta längre tid. Men det är igen dans på rosor och NHL är världens bästa liga så det kommer att krävas att man utvecklas enormt om man någonsin kommer att ta klivet. Men man måste tro på sina drömmar.

Elitserien kontra AHL, som jag förstod det tidigare ville du till varje pris till NHL och var beredd på att slita vidare i AHL.. om du nu nappar på Rögle har du gett upp NHL, eller väljer du bara en annan väg??

Jag har tidigare varit inställt på att åka över, men eftersom situationen blev som den blev så började jag och min agent söka alternativ här i Sverige. Med största sannolikhet kommer det att bli Rögle, vilket jag tror kommer att passa mig mycket bra.

Allsvenskan (Löven) kontra Elitserien, skulle Löven kunna konkurrera och vara ett alternativ trots att de bara lirar i AS?

Löven ligger alltid varmt om hjärtat, men detta år känner jag att mina ambitioner är att spela i Elitserien.

Tusen tack och lycka till framöver!!

 

0 thoughts on “Rahimi ser RBK som ett steg…

  • 21 september, 2009 kl. 15:23
    Permalänk

    Klart han ska få lira i Elitserien. Vi vet alla att han hade valt Löven om vi hade spelat där också.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: