Rahimi anmäld för sitt tilltag

I gårdagens hemmamöte med Södertälje stötte Björklövenbacken Daniel Rahimi sin klubbspets i veka livet på Södertäljes Ludwig Blomstrand och även om han inte fick någon utvisning då riskerar han nu avstängning i efterhand. Under dagen anmälde domarna honom till disciplinnämnden enligt Hockeyallsvenskan.

Här kan ni se situationen.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

6 thoughts on “Rahimi anmäld för sitt tilltag

 • 26 oktober, 2020 kl. 14:53
  Permalänk

  Jävla dumheter,förstör för laget. Väx upp.

  Svar
 • 26 oktober, 2020 kl. 15:55
  Permalänk

  Inte så rackarns genomtänkt….Men han var riktigt uppretad vid tillfället.Ändå ingen ursäkt…anser jag.Lär väl bli 3-4 matcher.

  Svar
 • 26 oktober, 2020 kl. 19:43
  Permalänk

  Det där jävla svinet ska inte spela en match till.

  Svar
 • 26 oktober, 2020 kl. 20:00
  Permalänk

  Vad f.. Han gör helt rätt, skit domare som låter ssk svina på som brukligt, pinsamt att se era kommentarer, helt klart har ni aldrig idrottat själv! Rahimi visar rätta färgerna!

  Svar
 • 27 oktober, 2020 kl. 00:14
  Permalänk

  Synd att han inte kan besinna sig, men man bör ha förståelse för frustrationen som uppstår när domarna antingen inte ser eller bortser från alla efterslängar från motståndarnas sida. Därtill domare vars opartiskhet med fog kan ifrågasättas, särskilt med tanke på att en av dem har spelat för SSK. Kanske har obalansen i antalet utvisningsminuter sin förklaring där.

  Svar
 • 27 oktober, 2020 kl. 10:10
  Permalänk

  Att speara en spelare är aldrig rätt.Framförallt så sabbar det för laget.Att Rahimi var uppretad syns helt klart i sekvensen,plus att han visade det tydligt i snacket på björklöven play.Det är bara att erkänna.Ssk ville få löven ur balans,och lyckades.Dom vet nog att 5mot5,får dom det svårt.Men,anser att Rahimi ska vara lite coolare i det läge matchen var…Det är min åsikt…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: