R2 Sirviö!

Officiella hemsidan har fortsatt sin intervjuserie med ett snack med vår sportis. Intervjun las ut igår, för den som inte sett och hört den bjuder vi på en repris. Det låter intressant med ytterligare forwardsförvärv även om jag gärna först sett en riktigt bra back. Klart som tusan att vi gör för få mål, men när vi släpper in på tok för många spelar det mindre roll mett ett eller två till framåt.

Anfall är väl inte försvar om vi ska bygga spelet på ett bra försvarsspel? Bra balans, där vi har bättre offensiva spelare kombinerat med en elak backdjävel som smäller hänsynslöst och samtidgt klarar av att slå ett snabbt och bra förstapass.Sedan var skadan på vår mest spelskickliga back Heino olycklig, kanske inte lätt att hitta den spelartypen på markanden.. men Jussi hade varit perfekt.

Låter bra att snacket gått att låna ut till Lycksele också, lär bli aktuellt när alla är tillbaka och den eller de nya landat. Vem tror du får sätta sig på bussen? R2 ger ett otroligt proffsigt intryck, han verkar vara cool och seriositeten lyser om karln. Liet annars än i fjol om vi säger så.. väljer att citera och använda en kommentar jag hittade på TCIM.

"Arto ger ett förjävla proffsigt intryck i allmänhet. vi ligger sist i tabellen och jag har fullt förtroende för sportchef och tränare… känns ovant och intressant."

Kan inte göra annat än hålla med, det kommer att vända.. det är jag säker på, det måste det bara göra.

0 thoughts on “R2 Sirviö!

 • 12 oktober, 2009 kl. 09:20
  Permalänk

  Sammarbetet har upphört!

  Svar
 • 19 oktober, 2009 kl. 21:23
  Permalänk

  Svar till olle (2009-10-12 09:20)
  Olle!! Vad menar du egentligen.. har du någon källa, är du källan eller är du mest sur på Löven?? Hör gärna av dig med en kommentar eller skicka ett mail.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: