Quist: – Tråkigt att den inte gick in

Det blev ytterligare en förlust mot Vaasa Sport i helgen, men utgången hade kunnat bli en annan OM exempelvis William Quist satt sin ribbträff i den första perioden, som uppkom efter en s.k. Bossy-tekning. Planerad? – Ja, den var planerad. Riktigt tråkigt den inte gick in, alltid roligt när en klassisk Bossy går hem.

Snackar ni mycket taktik i olika lägen eller blir det mest stundens ingivelse? – Pratar ändå en hel del, men mkt blir ju såklart improvisation.

Fram till ditt 2-3 mål kändes matchen lite körd, även för oss på läktaren, men målet tände verkligen publiken. Känslan av det? – Ja jag märkte det, det var kul! Synd vi inte lyckades kvittera i powerplay, men det var härlig stämning i slutet!

Så här såg vi William agera många gånger under matchen med sköna kraftfulla uppåkningar. Blir det mer av den varan i vinter? Jag tror det. (Foto: AXELLÖF FOTO)

Som vi hör så märker spelarna när publiken tänder till, även om det bara är ca 800 på läktaren. ger vi gärnet så kan VI göra en skillnad.

Till slut fick även William sätta en kasse och se på glädjen bland medspelarna. (Foto: AXELLÖF FOTO)

Likt UIK idag pratas det om att Löven kommer kränga en hel del friplåtar till hemmapremiären den 21/9 mot Piteå. Då lär det vara fler än de som var där igår. Fler att göra lycklig då William? – Ja det hoppas jag verkligen!

Alltså, man ur huse till premiären mot Piteå. Vi gör skillnaden.

William hann även med att tycka till om Umeå IK, ett lag han följde under gårdagens förlust mot Tyresö. – Det var första matchen jag såg så har inte inget att jämföra med, men tråkigt dem förlorade, nu rök väl chansen till guldet? Hoppas dom kan ta andraplatsen nu…

Skönt med en ny kille i stan som följer även andra lag. Det visar på engagemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: