Pukka byter klubb

Mikko Pukka i en vackraste av dräkter. Arkivfoto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Mikko Pukka blev inte kvar i Björklöven efter fjolårssäsongen och återvände hem till Finland och Mestisklubben KOOVEE där han direkt blev utsedd till lagkapten. Efter 29 matcher (3+16) där och även dubbla utlån till SM-liiga med fyra matcher i sin moderklubb Tappara (1+1) och en match Illves (0+2) blir det nu ett nytt äventyr då ryktena jag hörde igår stämde att han var på väg ut söderut.

Nu är det klart att han fortsätter säsongen i Slovakiska klubben HK Dukla Michalovce, aktiv i Tipsport Liga och som slåss om den sista slutspelsplatsen. I klubben finns redan tre finska spelare. Mikko har ju varit över hit under säsongen för att följa sitt gamla lag på plats. Hörde jag förevigtföralltid?

* * *

Dina spel lägger du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Pukka byter klubb

 • 12 januari, 2020 kl. 13:38
  Permalänk

  Undra varför han lämnar? Hört någon Anledning?

  Svar
  • 12 januari, 2020 kl. 14:28
   Permalänk

   Inte hört någon anledning, men förmodligen en snygg gest från klubben. Finska ligan är ju stängd och man anser nog att man kan vinna Mestis-pokalen utan honom, eller i alla fall nå slutspel.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: