Puck på armen

Rykten säger att Anders Grönlund kunde ha skaffat sig en klassisk Siken-skada, ni vet en sån där osannolik skada som bara inte händer. Nu gick det guschelov bra, men bloggen ville veta alla fakta i ärendet och kollade givetvis läget med den drabbade.
Enligt uppgift fick du en puck på dig vid sidan av rinken och uppsökte därefter sjukhuset för röntgen. Vad hände egentligen?
– Haha… nä, fick en puck på armen när jag stod å surra med någon i båset, inget allvarligare än ett litet blåmärke.  Jag hade varit uppe på sjukhuset redan vid lunchtid så det var innan träningen.

OK, så pass. Ja, vi behöver inga fler skador. Du lär ha haft Mason Graddock med dig. Var det för att han ska lära känna stan eller att du är någon form av mentor för honom?
–  Ja, Mason var med mig upp. Mason lärde jag känna redan i somras när jag var till USA på semester där jag fick turen att få träffa honom och hans familj samt övernatta en dag där. Genom en bekant kille som heter Brian Phinney som jag lirade med Nybro känner Mason så det är genom han jag lärt känna Mason innan han kom över hit. Så det var väl lättare för han att umgås med mig första dagarana, sen uppe på sjukhuset så gjorde han den obligatoriska hälsokontrollen och fick topp på allt enligt våran läkare!

 
 Så nu vet vi allt bakom snacket. detta om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: