Publikfesten mot Vita Hästen 12 mars

Nedräkningen mot, och även omröstningen gällande ”publiksiffran” är i full gång. Pucken släpps fredag den 12 mars kl. 19:00.. vad är det då som gäller?

Björklöven har meddelat följande:

Sedan 2010 har Björklöven anordnat Publikfesten där partners bjuder in till fri entré i A3 Arena genom att betala minst 1 krona per åskådare. Tillsammans med hängivna fans har vi skapat många fina minnen där alla fått möjlighet att ta del av vår gemenskap samtidigt som det skapat viktiga intäkter för Björklöven.

Helst av allt hade vi fortsatt enligt tradition men det allvarliga läget i samhället pekar i en annan riktning. Årets publikfest kommer bli unik. En publikfest utan publik.
Matchen spelas mot Vita Hästen den 12 mars där laget klär upp sig lite extra med årets tredjetröja från 1976. I stället för fysiska supportrar i arenan visar publik och fans sitt stöd med att köpa fiktiva biljetter. Björklövens mål är sedan att samla minst 100 företag som är med betalar mellan 1 och 5 kronor per fiktiv åskådare upp till fullsatt. Om alla är med och hjälps åt kommer det gå vägen den här gången också.

Ifjol gav publikfesten 1 miljon kronor till Björklöven med fullsatt arena. Eftersom inget sägs vara omöjligt så siktar vi mot samma höjd även utan publik. Är du med och hjälper oss?

Exklusiva priser
När du köper en fiktiv biljett för 50 kronor är du också med och tävlar om fina priser. För varje tusental sålda biljetter så tävlar vi ut ett exklusivt pris. Vi startar med ett bonuspris där alla som köpt biljett via fyllhallen.se fram till torsdag 14:00 är med och tävlar. Priset är en loge för 4 personer i samband med matchen mot Väsby på fredag. Dessutom dukar vi upp med läsk, snacks och halsduk till alla i logen. Vinnaren presenteras i studioprogrammet ”Ett steg in mot mitten” på torsdag 17:00 som sänds på Björklöven Play.

När vi drar nästa exklusiva pris beror helt på hur många biljetter som säljs.

Visst är du med och hjälper oss?
Biljetter köper du via fyllhallen.se
Vill du vara med i företagsutmaningen, besök publikfesten.com

Det går såklart även att swisha in valfri summa till 1234275913 men då deltar du inte i tävlingarna. Märk gärna inbetalningen #fyllhallen

*

Vi får se vad sajten Löven4Ever hittar på framöver, för givetvis vill även vi vara med och bidra till en riktigt fin publiksiffra i den den här matchen: Men vi lär återkomma i ämnet.

Nu vet ni vad som gäller..

Kommentarer, ankar eller reflektioner.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: